Bouwstenen voor jouw Chinareis

Dat China een onmetelijk groot land is, daar hoeven we niemand meer van te overtuigen. Wat we hier onder "bestemmingen" wel duidelijk willen maken is dat Ying Ying Travel binnen China werkelijk overal aanwezig is. Op éénder welke locatie en of je nu toeristisch, zakelijk of in functie van een bepaald evenement in China wenst te reizen, YYT staat altijd voor je klaar!

Het is evident dat wij de talloze locaties en bezienswaardigheden die China te bieden heeft niet allemaal in onze voorbeeldreizen kunnen opnemen. Daarom plaatsen wij hier onder "bestemmingen" een reeks interessante locaties en bezienswaardigheden die je als bouwsteen kan toevoegen aan jouw reisplan in China. Uiteraard kan je ook je volledige reis samenstellen aan de hand van onze bouwstenen. Je kan werkelijk alle kanten op. Deze pakketten geven alvast een idee over onze brede waaier van mogelijkheden, die trouwens nog lang niet compleet is. We kunnen simpelweg niet alle leuke plekjes binnen China beschrijven, het land is nu eenmaal te groot. Onthoud vooral dat YYT dankzij een groot, sterk en door de jaren heen opgebouwd partnernetwerk binnen China zo goed als alles kan realiseren.

Wil je een zakenreis combineren met korte toeristische bezoeken maar heb je geen idee hoe dit te organiseren? Denk je eraan om met jouw vereniging deel te nemen aan een belangrijk (sport)evenement in een ongekende Chinese regio? Droom je van een uitermate avontuurlijke rondreis binnen China en Tibet maar heb je geen idee hoe hieraan te beginnen? Maakt de Chinese taal de planning van jouw reis het er ook niet echt makkelijker op? 

Contacteer ons dan en stel ons jouw specifieke vraag. We maken er in België én tegelijkertijd in China onmiddellijk werk van!

Check regelmatig de pagina "bestemmingen" want we voegen doorlopend nieuwe bouwsteenpakketten toe. Vind hier je inspiratie en realiseer samen met YYT jouw perfecte Chinareis.