Blogs

De regenboogbergen in Zhangye

In Zhangye bezoeken we tijdens de China ‘Avontuurlijk’ tour een heel speciaal natuurfenomeen: de Danxia landformaties.

Het Geopark bestaat uit twee delen, de Qicai Danxia Landformaties en de Binggou Danxia Landformaties. Dit bijzondere natuurwonder is uitgegroeid tot een 'nieuwe liefde' voor fotografen en natuurliefhebbers.

De Binggou Landformaties hebben vaak vlakke kleuren en een wat eigenaardige vorm. 

Kruip in de huid van de nomaden in het ART88-resort aan het ongerepte Khuvsgul Meer in het noorden van Mongolië

Verblijf tijdens onze gloednieuwe Nederlandstalig begeleide 14-daagse rondreis Mongolië in het ART88-resort aan het azuurblauwe Khuvsgul Meer. Je geniet in het ART88-resort en in de heuvels rondom het Khuvsgul Meer van de adembenemend mooie natuur en je doet er tal van acti

Het 798 Art District: zeker een bezoekje waard

Reizen aanbieden naar China is één, maar er een uniek programma aankoppelen onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleider maakt het des te boeiender. Eind mei trok Ying Ying Travel met enkele reisfanaten naar China voor een veertiendaagse klassieke reis. Tal van trekpleisters, zoals de Chinese Muur, het Terracottaleger en de Shanghai skyline werden bezocht, maar ook enkele minder gekende locaties kwamen aan bod.

December 2016

Wist je dat Ying Ying Travel al van bij opstart programma's voor Chinese groepen en individuele toeristen in Europa organiseert ? En weet je dat waar onze Chinese vrienden binnen Europa ook naar toe wensen te reizen, dat we altijd minimaal 2 overnachtingen in Vlaanderen voorzien.

Pagina's