Blogs

Kruip in de huid van de nomaden in het ART88-resort aan het ongerepte Khuvsgul Meer in het noorden van Mongolië

Verblijf tijdens onze gloednieuwe Nederlandstalig begeleide 14-daagse rondreis Mongolië in het ART88-resort aan het azuurblauwe Khuvsgul Meer. Je geniet in het ART88-resort en in de heuvels rondom het Khuvsgul Meer van de adembenemend mooie natuur en je doet er tal van acti

Het 798 Art District: zeker een bezoekje waard

Reizen aanbieden naar China is één, maar er een uniek programma aankoppelen onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleider maakt het des te boeiender. Eind mei trok Ying Ying Travel met enkele reisfanaten naar China voor een veertiendaagse klassieke reis. Tal van trekpleisters, zoals de Chinese Muur, het Terracottaleger en de Shanghai skyline werden bezocht, maar ook enkele minder gekende locaties kwamen aan bod.

December 2016

Wist je dat Ying Ying Travel al van bij opstart programma's voor Chinese groepen en individuele toeristen in Europa organiseert ? En weet je dat waar onze Chinese vrienden binnen Europa ook naar toe wensen te reizen, dat we altijd minimaal 2 overnachtingen in Vlaanderen voorzien.

Oktober 2016

In oktober 2016 reisden we opnieuw naar China. Wat een jaar ! Lieve en Ayla (foto) waren mijn reisgenoten. Ayla keerde voor het eerst terug naar haar vaderland China. Het zou een reis worden met vele onvergetelijke momenten. We begonnen met een uitgestippelde tour van een 16-tal dagen met daarna een extensie naar de geboortestreek van Ayla: Guangchang in de Chinese provincie Jiangxi.

Pagina's