In de pers

Chinese toeristen op bezoek in Geel

"In China kent echt niemand België"

Gelenaar start reisbureau in grootmacht om eigen streek te promoten

Het zaterdagse rommelmarktje in Geel kon dit weekend op internationale belangstelling rekenen. Zes Chinese toeristen hebben dankzij een lokale ondernemer Geel als vaste uitvalsbasis gekozen om uitstappen te doen over Europa.

Horden Chinese toeristen op komst naar Geel (Made in Kempen, 27/06/2017)

Mario Steurs van Ying Ying Travel uit Geel heeft samen met een Chinese partner Yolo Travel opgericht (You Only Live Once). Die heeft de ambitie om grote aantallen Chinezen naar België en in het bijzonder de Kempen te halen. De eerste 2 tours zijn klaar en die omvatten ook 2 overnachtingen in Geel. “Chinezen vinden Geel geweldig”, zegt Mario Steurs.

"Gelenaar lokt de hele wereld naar China" (Nieuwsblad van Geel 02/12/16)

Een jaar geleden startte Mario Steurs van Ying Ying Travel uit Geel samen met een Chinese partner, met het platform GoGoBeijing. Geïnteresseerden kunnen er een toeristisch arrangement in China boeken, gaande van één dag tot een complete reis. Werd er aanvankelijk gestart met zes talen, dan is het aantal sinds kort uitgebreid tot zestien, inclusief Russisch en Mongools. “We hebben wereldwijde ambitie”, zegt Mario Steurs.

Made in Kempen, 22/11/2016: Reisplatform GoGoBeijing al in 16 talen en heeft wereldambities

Het reisplatform GoGoBeijing dat Mario Steurs van Ying Ying Travel uit Geel een jaar geleden oprichtte met een Chinese partner, is intussen al beschikbaar in 16 talen. “Vorige week is Rusland opgestart”, zegt Mario Steurs, die wereldwijde ambities koestert met het platform. Via GoGoBeijing boek je belevenisvolle toeristische arrangementen in China. “De site zelf is in China gebouwd en wordt daar onderhouden. Ik sta in voor de verkoop en de marketing. De uitwerking van de arrangementen doe ik samen met mijn Chinese partner”, vertelt Mario Steurs.

Nieuwsblad van Geel, 09/09/2016: Wo shi Geel ren

Ying Ying Travel verscheen in het Nieuwsblad van Geel op 9 september 2016. Hier lees je het volledige artikel over Mario's liefde voor China:

Made In Kempen 17 december: Ying Ying gaat GoGoBeijing

Ying Ying Travel verscheen in Made in Kempen op 17 december. Hier lees je het volledige artikel over de samenwerking van Ying Ying travel met GoGo Beijing: