Studiereizen, incentives, beurzen en seminaries

Ying Ying Travel richt zich in grote mate ook naar bedrijven en biedt in China alle mogelijke studiereizen, incentives, seminaries, beursbezoeken of een combinatie hiervan aan. Eénder welk programma werken wij gedetailleerd en op maat voor u uit. Plan je als organisatie een studie- of zakenreis naar China? Wil je je werknemers belonen met een verre reis? Ben je op zoek naar bijstand bij het organiseren van een congres of seminarie? Of plan je een bezoek aan één van de beurzen in Hong Kong of Guangzhou? Eén adres: Ying Ying Travel.

Reizen met Ying Ying Travel staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Dankzij de beste lokale contacten maken wij in China het onmogelijke waar. Wat dacht je van een helikoptertocht over de Chinese Muur gevolgd door een uitgebreid buffet op de Muur zelf, het kan werkelijk allemaal!

Contacteer ons voor meer informatie.


Review Mevr. Els De Vos - Assistant Manager Directie BEMEFA-APFACA

Begin 2015 verzorgde Ying Ying Travel een 9-daagse zakenreis China voor een 15-koppige delegatie van Bemefa, de Beroepsvereniging van de mengvoederfabrikanten. Recent mochten wij deze uit het hart geschreven feedback van mevrouw Els De Vos ontvangen.

Mevr. Els De Vos - BEMEFA-APFACA

Half maart 2015 organiseerde Bemefa een businesstrip naar China. We hebben daarvoor Ying Ying Travel onder de arm genomen. Referenties waren toen nog niet beschikbaar, want Ying Ying Travel opende pas in augustus 2014 de deuren ... De website sprak ons echter direct aan en ook het eerste telefonisch contact klonk overtuigend.

Bij de eerste kennismaking sloeg het enthousiasme, de gedrevenheid en de persoonlijke benadering van de zaakvoerder, Mario, direct over en zorgde ervoor dat we onmiddellijk op dezelfde lijn zaten! Het resultaat: een businesstrip op maat, met duidelijke afspraken, maar ook een grote flexibiliteit (bedankt Mario voor je geduld!), een correcte en duidelijke prijs vanaf het begin, geen verrassingen dus wat dat betreft (heel belangrijk!).

Over het regelen van onze visa hoefden we ons geen zorgen te maken, Mario regelde alles! Niets werd aan het toeval overgelaten en onverwachte situaties werden ter plaatse bijgestuurd, dankzij de accurate opvolging en contact 24h/24h met de lokale vertegenwoordiger en gids (Sarah, nog eens bedankt!).

Ying Ying Travel is een reisbureau dat we aan iedereen aanbevelen die China of Azië beter wil leren kennen, zowel puur toeristisch als zakelijk toeristisch, en hierbij een persoonlijke begeleiding op prijs stelt!

Els De Vos, BEMEFA-APFACA


Delegatie BEMEFA-APFACA (Businesstrip China maart 2015)