Privéreizen à la carte

Wil je met zijn tweetjes, met de hele familie of met enkele vrienden een begeleide privévakantie naar China, Mongolië of één van de andere Oost-Aziatische landen? Dat kan!

Met “Privéreizen à la carte” heb je de mogelijkheid om zelf de bestemming en de vertrek- en terugreisdatum te bepalen. Je kan kiezen welke locaties en bezienswaardigheden je wilt bezoeken. Je maakt je wensen duidelijk aan Ying Ying Travel en wij werken een gedetailleerd en vrijblijvend programma voor je uit. Uiteraard kan je ook een reis uit ons aanbod "begeleide groepsreizen" kiezen en deze privé uitvoeren. De mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt.

Naast het uitstippelen van de perfecte reis, zal Ying Ying Travel er eveneens voor zorgen dat je reis ter plaatse vlekkeloos verloopt.

Hier kan je alvast enkele voorbeeldreizen bekijken en regelmatig zullen er nieuwe toegevoegd worden. 

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe privéreis fotografie in China! We kunnen alvast vertellen dat je tijdens deze reis zal kamperen bij de Chinese Muur. Bij zonsopgang maak je dan de allermooiste foto's van dit unieke wereldwonder.