Februari 2016

In februari 2016 werd besloten om naast China voluit voor Mongolië te gaan. Mongolië is nog puur en ongerept en met de Transsiberië Express beschikken we over een zeer praktische en toffe verbinding tussen de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar en de Chinese hoofdstad Beijing. 

De beslissing om Mongolië als 2de land in het YYT-aanbod te introduceren, resulteerde in een zeer mooie begeleide rondreis die in aug./sept. 2016 uitgevoerd werd. We blikken in dit jaaroverzicht terug naar deze rondreis in de maand september 2016.

                                    

                                                                     Transsiberië Express tussen Ulaanbaatar & Beijing

In de loop van 2016 werden vele nieuwe privé- & groepsreizen à la Carte naar Mongolië op onze website toegevoegd. Nieuw is bijvoorbeeld onze 11-daagse Visvakantie. Alle wateren in Mongolië zijn niet-verontreinigd wat maakt dat Mongolië een fantastische plek is om een breed scala aan vis te vangen.

Op dit moment werken we aan allerlei nieuwe à la Carte programma's Mongolië. Zo staan 2 splinternieuwe Motorcycle Tours nog even onder constructie en volgt begin 2017 een High Class Deluxe programma.

Uiteraard staat onze nieuwe begeleide rondreis Mongolië met Beijing per Transsiberië Express reeds gepubliceerd. Afreis op woensdag 9 augustus 2017. Wees er snel bij !

Nog een nieuwtje : Binnenkort zal de Transsiberië Express ook apart boekbaar zijn via www.gogobeijing.be

Ying Ying Travel zet naast China volop in op het land van Chinghis Khan ! Mongolië, absoluut de moeite waard !