November 2016

In november 2016 kwamen we opnieuw in het nieuws met het online reisplatform GoGo Beijing. Na een zeer arbeidsintensieve periode was in november het moment aangebroken om GoGo Beijing in maar liefst 10 extra talen te lanceren, wat het totaal op 16 bracht ! En er zijn enkele speciallekes bij zoals Russisch, Fins en IJslands. Op dit moment werken we aan de GoGo Beijing versie in het Mongools ! 

Soms vragen mensen mij, wat is nu eigenlijk GoGo Beijing en wat is daarbij zo verschillend met de reisprogramma's van Ying Ying Travel.

Wel, GoGo Beijing is een online reisplatvorm via hetwelke men op een makkelijke en snelle manier trips in China kan boeken. Een trip kan een dagreisje naar de Chinese Muur zijn of een 3/4 daagse trip per trein naar bijvoorbeeld Xian, Luoyang of Datong. De programma's van GoGo Beijing zijn kant-en-klaar, het is niet de bedoeling om er nog iets aan te wijzigen. Op deze manier kan je heel eenvoudig een uitstapje of een combinatie ervan online reserveren. Bestelbon, factuur en reisdocument wordt automatisch per email toegestuurd. Eenvoudiger kan echt niet !

Lees hier wat er zo anders is én vooral.. waarom GoGo Beijing budgetvriendelijke uitstapjes kan aanbieden : Wat is anders ?

GoGo Beijing verscheen owv. haar wereldwijde ambitie in november 2016 in de pers. Lees hier het artikel.

Helemaal onderaan heb ik foto's toegevoegd van enkele mensen van het GoGo Beijing Team : Eric, Liu Mei, mijzelf en Meng, Sandy (Spanje), Maik (Nederland) en Nomin (Mongolië .. voor één keer verkleed als keizerin van China). Verder zie je nog 3 foto's van het Chinese GoGo Beijing Team.

Het voltallige GoGo Beijing Team wenst iedereen alvast een jaar vol nieuwe avonturen, mooie ontmoetingen en prachtige reizen !