Ontdek het Harbour Plaza North Point Hotel in Hong Kong

Van 7 april tot 20 april ’16 trok zaakvoerder Mario Steurs voor een studiereis naar China en Hong Kong. De voornaamste doelstelling van deze prospectiereis bestond erin een succesvolle samenwerking tot stand te brengen met een comfortabel, betaalbaar en goed gelegen hotel in Hong Kong. En… missie volbracht! Tijd om onze nieuwe partner “Harbour Plaza North Point Hotel” in Hong Kong aan jullie voor te stellen.

Waarom “Harbour Plaza North Point Hotel”?

Het hotel

  • De ontvangst is ontzettend hartelijk en ook het personeel is zeer beleefd en vriendelijk.
  • Algemeen is geweten dat de kamers in Hong Kong relatief klein zijn. In dit hotel valt zowel de grootte van de kamer als de badkamer zeer goed mee. Bovendien beschikt het Harbour Plaza North Point Hotel over leuke, propere ruimtes én met een beetje geluk heb je zelfs zicht op de aangemeerde cruiseschepen. 
  • Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en wordt gepresenteerd in een mooi, kleurrijk restaurant. 
  • Lunch en diner zijn mogelijk in een mooi ingericht Chinees restaurant.
  • Op het derde verdiep bevindt zich een mooi verzorgd 25 meter openluchtzwembad en een fitnessruimte met de meest moderne toestellen. Ook sauna, solarium en massage service behoren tot de mogelijkheden.

   

De ligging

Het Harbour Plaza North Point Hotel ligt op Hong Kong Island, waar heel wat te beleven valt, zoals de Hong Kong Peak Tower en Peak Tram en de shoppingcentra bij Causeway Bay. In een mum van tijd ben je met de bus aan het strand van Stanley op Hong Kong Island. 

Aan het hotel bevindt zich aan de overkant van de straat het metrostation Quarry Bay. Op zeer korte tijd én met weinig geld ben je bij Central (12min) waar je de ferrry naar Kowloon kan nemen, bij de shoppingcentra van Causeway Bay (8min) of bij Wan Chai, een buurt die bekend staat voor haar markten en talrijke uitgaansmogelijkheden. Ook Hong Kong Station bevindt zich slechts op 15 minuten van het hotel. 

Geen fan van de metro? Dan kan je ook de typische Hong Kong Tram nemen. Zeer leuk en spotgoedkoop! De stopplaats bevindt zich op slechts 15 meter van de ingang van het hotel. De vensters van de tram zijn allemaal geopend, zowel beneden als boven. Aangenaam vertoeven in de zomer en 100% typerend voor Hong Kong! 

   

Voor de hongerigen onder ons: rechtover het hotel bevindt zich een supermarkt, Starbucks, Pizzahut en MC Donalds met free wifi. Daarnaast zijn er nog oneindig veel mogelijkheden en leuke restaurants in Hong Kong. 

Eén ding is zeker: vervelen is uitgesloten!