Aanbod

Van begeleide rondreizen naar China en Oost-Azië tot vakanties op maat, citytrips, daguitstapjes met een Chinees of Aziatisch tintje en talrijke workshops en infosessies...

Ying Ying Travel biedt een waaier aan mogelijkheden.

En dat zowel voor de individuele consument als voor alle mogelijke verenigingen. In de zeer nabije toekomst zullen er ook aangepaste reisprogramma’s voor scholen en incentives voor bedrijven verschijnen. 

Ontdek snel ons aanbod!

Begeleide groepsreizen

Op zoek naar een unieke, Nederlandstalig begeleide reis in China of in één van de andere landen uit ons aanbod ?

Hieronder vind je onze begeleide inschrijvingsreizen met vaste afreisdata verspreid over het hele jaar.

De maximale grootte van onze groepen verschilt van reis tot reis en kan je bij elke reisbeschrijving terugvinden. Onze groepen variëren steeds tussen 15 en max. 30 deelnemers.

Bekijk onze Nederlandstalig begeleide groepsreizen


Begeleide privéreizen

Wil je met zijn tweetjes, met de hele familie of met enkele vrienden een begeleide privévakantie naar China, Mongolië, Japan of één van de andere Oost-Aziatische landen? Dat kan!

Met “Privéreizen à la carte” heb je de mogelijkheid om zelf de bestemming en de vertrek- en terugreisdatum te bepalen. Laat je inspireren door onze begeleide groepsreizen en bij één onze vele privéreizen.

Droom weg bij onze voorbeeldreizen


Bestemmingen

Ying Ying Travel focust zich naast China op Mongolië, Noord- en Zuid-Korea, Japan en Taiwan. Daarnaast zijn ook andere Aziatische bestemmingen zoals Myanmar, Thailan, Laos, Cambodja en Vietnam mogelijk. 

De meeste van deze reizen kunnen als privé-reis uitgewerkt worden. Elke reis kan door eender welke vereniging uitgevoerd worden. Je hebt dan uiteraard zelf de keuze om de reisperiode te bepalen.

Ontdek al onze bestemmingen


Daguitstapjes

Af en toe organiseert Ying Ying Travel een tof dagreisje.  Al onze uitstapjes hebben uiteraard een "Chinees tintje"

Lees meer


GoGoBeijing

GoGoBeijng.com is het online service platform van Beijing Top View International Travel Service, met binnenlandse filialen in Shanghai en Xian en buitenlandse filialen in Kopenhagen, Denemarken en Geel, België. 

Sinds de oprichting in 2005, biedt Beijing Top View International Travel Service uitstekende dienstverlening en kwaliteit als leidinggevend China touroperator en reiskantoor in China. Onze gevarieerde dienstenportfolio’s bieden een grote toegevoegde meerwaarde voor individuelen en groepen die het beste van wat China te bieden heeft willen ervaren. Naast de vele kant-en-klare China Tours die rond verschillende thema’s zijn opgebouwd, stellen wij eveneens voor onze klanten op maat uitgewerkte reizen samen. Je kiest daarbij bestemmingen en accommodaties volgens jouw persoonlijke voorkeur. Onze expertise, klantenservice, efficiëntie en onklopbare prijzen plaatsen ons boven de concurrentie.

Ontdek Beijing, Shanghai en andere bestemmingen in China Beter met ons!

Er zijn zoveel reisagentschappen om Beijing, Shanghai en andere bestemmingen in China te ontdekken als dat er plaatsen zijn om te bezoeken. Reizigers van GoGoBeijing zijn op zoek naar iets meer dan enkel een vliegtuigticket, een hotelkamer of een zitje voor een bus of een wagen. Wij maken reizen veelbetekenend door klein te denken, lokaal te denken en na te gaan welke voordelen wij kunnen creëren voor de reiziger en zijn geplande trip.

Alleen wij leveren Privé Service op een betaalbare manier

Onze stijl van individueel reizen houdt in dat je reist op de lokale manier, je eet op de lokale manier en je slaapt op de lokale manier in Beijing, Shanghai of in andere plaatsen binnen China. Wij brengen je zo dicht mogelijk bij het echte leven (zonder dat je er effectief gaat wonen). Je doet beroep op de ongeëvenaarde kennis van onze lokale begeleiders die je vanuit de toeristische boekjes naar de echte wereld brengen. Een wereld die wacht om door jou ontdekt te worden. Het is niet zozeer waar je naar toegaat. Het is hoe.

Duurzaam Reizen

Duurzaam Reizen gaat over de houding die je aanneemt en de keuzes die je maakt tijdens het reizen en dit alles met respect voor de lokale bevolking, hun cultuur, economie en omgeving.

GoGoBeijing.com is een sociaal voelend bedrijf met hoofdlocatie in Beijing, wat betekent dat de sociale waarde van wat we doen net zo belangrijk is als het economische aspect. Dit blijkt duidelijk uit het ontwerp van onze producten en de manier waarop deze uitgevoerd worden.

Kom meer te weten over GoGoBeijing