Begeleide groepsreizen

Ben je op zoek naar unieke begeleide rondreizen in China, Mongolië en/of Japan? 

Hier vind je een opsomming van onze begeleide inschrijvingsreizen met telkens vaste afreisdata. In de loop van het jaar worden regelmatig nieuwe afreizen en nieuwe tours toegevoegd. Bij sommige reizen wordt aangegeven dat de rondreis nog onder constructie is. Dit betekent dat het definitieve programma met alle info binnen gemiddeld 2 à 3 weken zal verschijnen. Wanneer een reis volboekt is, dan wordt dit eveneens duidelijk vermeld.

De maximale grootte van onze groepen verschilt van reis tot reis en kan je bij elke reisbeschrijving terugvinden. Voor onze Japanreizen kunnen max. 14 mensen per reis inschrijven, voor China en Mongolië maximaal 20 deelnemers. Wees er dus snel bij ! Ying Ying Travel is uw reisspecialist voor slechts 3 landen: China, Mongolië en Japan. Omwille van deze specialisatie maken wij het winnende verschil! Bij Ying Ying Travel begint alles vanuit een diepgewortelde passie voor onze landen.

Onze begeleide groepsreizen kunnen eveneens op maat uitgewerkt worden en dit zowel voor individuelen als voor groepen. Wil je het programma, de data, de hotels of andere zaken aanpassen, dan kan dat! Wij werken zeer graag een vrijblijvend voorstel op maat voor u uit. Onder privéreizen à la Carte en groepsreizen à la Carte kan je alvast enkele voorbeelden terugvinden, maar ook de programma's van onze "begeleide rondreizen", kunnen privé of voor jouw vereniging/vriendenkring georganiseerd worden. Het principe is simpel: éénder welke reisroute binnen China en/of Mongolië wordt op maat uitgewerkt. Voor Japan kan dit enkel in groepsverband, niet op individuele basis.

Het is eveneens mogelijk om een prétour of een extensie aan onze begeleide reizen toe te voegen. Ideeën voor deze bouwstenen vind je onder bestemmingen. Mail ons voor meer info en wij bezorgen je een voorstel op maat!