Begeleide groepsreizen

Op deze pagina vind je een algemeen overzicht van onze begeleide inschrijvingsreizen naar China, Japan, Mongolië, Australië en Jamaica. Op Mongolië na voorziet Ying Ying Travel bij elke rondreis Nederlandstalige reisbegeleiding. De grootte van onze groepen (variërend van 6 tot 22) verschilt van reis tot reis en kan je bij elke reisbeschrijving terugvinden.

Update owv. Covid-19 Pandemie (dd 15/08/20)

Tot en met 30 september 2020 zijn we owv. de coronapandemie genoodzaakt om al onze rondreizen te annuleren. Mensen die een later geplande reis reserveerden, contacteren wij ten gepaste tijde. Het principe is dat de rondreis doorgaat zolang u van ons geen andersluidend bericht ontvangt.

Indien een reis wordt geannuleerd, dan word je door ons persoonlijk telefonisch gecontacteerd. In eerste instantie bekijken we samen met jou of het mogelijk is om de reis meteen om te boeken naar 2021. 

                                                                                                      ------------------------------------------------------------

TIP 1: Onze begeleide groepsreizen kunnen eveneens op maat uitgewerkt worden en dit zowel voor individuelen als voor groepen. Wil je het programma, de data, de hotels of andere zaken aanpassen, dan kan dat! Wij werken zeer graag een vrijblijvend voorstel op maat voor je uit. Onder privéreizen à la Carte en groepsreizen à la Carte kan je alvast enkele voorbeelden terugvinden, maar ook de programma's van onze "begeleide rondreizen", kunnen privé of voor jouw vereniging/vriendenkring georganiseerd worden. Het principe is simpel: éénder welke reisroute binnen onze landen wordt op maat uitgewerkt. Voor Japan kan dit enkel in groepsverband, niet op individuele basis. 

TIP 2: Het is eveneens mogelijk om een prétour of een extensie aan onze begeleide reizen toe te voegen. Ideeën voor deze bouwstenen vind je onder bestemmingen. Mail ons voor meer info en wij bezorgen je een voorstel op maat!

Alle informatie van elke begeleide rondreis vind je terug onder de rode blokken. Vergeet bij het dag-tot-dag verloop de vele honderden foto's niet te bekijken. Het reisverloop van elke rondreis is eveneens makkelijk op een aparte pagina te openen zodat je de tekst ook kan afprinten. Klik daarvoor op "Open het volledige reisverloop op een aparte pagina". 

Droom alvast van onze wondermooie landen!

Veel leesplezier!