Begeleide groepsreizen

Op deze pagina vind je een algemeen overzicht van onze begeleide inschrijvingsreizen naar China, Japan, Mongolië, Australië en Jamaica. Op Mongolië na voorziet Ying Ying Travel bij elke rondreis Nederlandstalige reisbegeleiding. De maximale grootte van onze groepen (variërend van 10 tot 24) verschilt van reis tot reis en kan je bij elke reisbeschrijving terugvinden.

Update owv. Covid-19 Pandemie (dd 03/05/20)

Tot en met 8 juni 2020 zijn we owv. de coronapandemie genoodzaakt om al onze rondreizen te annuleren. Mensen die een later geplande reis reserveerden, contacteren wij ten gepaste tijde. Het principe is dat de rondreis doorgaat zolang u van ons geen andersluidend bericht ontvangt.

Indien een reis wordt geannuleerd, dan word je door ons persoonlijk telefonisch gecontacteerd. In eerste instantie bekijken we samen met jou of het mogelijk is om de reis meteen om te boeken naar 2021. Voor Japan en Australië zijn alle gegevens voor 2021 reeds gekend en staan ze ook gepubliceerd. Voor China, Mongolië en Jamaica staan alle programma's klaar en gepubliceerd maar moeten de data nog toegevoegd worden. Zodra de data van 2021 voor China, Mongolië en Jamaica bekend zijn, brengen wij de mensen wiens reis geannuleerd werd op de hoogte zodat je voorrang krijgt op nieuwe boekingen.

Kan er niet meteen omgeboekt worden dan ontvang je een voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan de reeds betaalde reissom. De voucher is 1 jaar geldig. Dit betekent dat je binnen het jaar de voucher moet gebruiken voor de boeking van een nieuwe reis. De reis kan dus ook na deze datum plaatsvinden.

Reizen na corona zal anders zijn. We gaan bewuster en waardevoller reizen met veel aandacht voor authenticiteit en rust. Het is en blijft een voorrecht andere landen en culturen te mogen en te kunnen ontdekken. Het is meer dan alleen bezoeken. Het is ook respect hebben voor de natuur en de plaatselijke bevolking die soms volledig afhankelijk is van het toerisme. Ying Ying Travel denkt continu na over haar manier van reizen zodat we steeds beter leren omgaan met zaken zoals duurzaamheid en milieu. Misschien reizen we in de toekomst minder, maar beter én kwaliteitsvoller.         

                                                                                                      ------------------------------------------------------------

TIP 1: Onze begeleide groepsreizen kunnen eveneens op maat uitgewerkt worden en dit zowel voor individuelen als voor groepen. Wil je het programma, de data, de hotels of andere zaken aanpassen, dan kan dat! Wij werken zeer graag een vrijblijvend voorstel op maat voor je uit. Onder privéreizen à la Carte en groepsreizen à la Carte kan je alvast enkele voorbeelden terugvinden, maar ook de programma's van onze "begeleide rondreizen", kunnen privé of voor jouw vereniging/vriendenkring georganiseerd worden. Het principe is simpel: éénder welke reisroute binnen onze landen wordt op maat uitgewerkt. Voor Japan kan dit enkel in groepsverband, niet op individuele basis. 

TIP 2: Het is eveneens mogelijk om een prétour of een extensie aan onze begeleide reizen toe te voegen. Ideeën voor deze bouwstenen vind je onder bestemmingen. Mail ons voor meer info en wij bezorgen je een voorstel op maat!

Alle informatie van elke begeleide rondreis vind je terug onder de rode blokken. Vergeet bij het dag-tot-dag verloop de vele honderden foto's niet te bekijken. Het reisverloop van elke rondreis is eveneens makkelijk op een aparte pagina te openen zodat je de tekst ook kan afprinten. Klik daarvoor op "Open het volledige reisverloop op een aparte pagina". 

Droom alvast van onze wondermooie landen!

Veel leesplezier!