Daguitstapjes

Af en toe organiseert Ying Ying Travel een tof dagreisje. 

Al onze uitstapjes hebben uiteraard een "Chinees tintje". Je hoeft niet altijd ver te reizen om van de Chinese sfeer en cultuur te proeven en te genieten. Zo kan je hier dagreisjes terugvinden waarbij je bijvoorbeeld een interessante expositie rond China bezoekt. Of we nemen een muziek- of dansshow in ons programma op. Bij een andere dagtrip ga je dan weer lekker Chinees lunchen of dineren. Ying Ying Travel zoekt de allerbeste locaties voor je uit.

Wij zorgen steeds weer voor een leuke variatie in onze programma's en combineren gezellige steden met een Chinees aspect.

Exposities en andere voorstellingen vinden plaats binnen een bepaalde tijdspanne. Check daarom regelmatig onze planning onder de knop "Daguitstapjes "!

Al onze autocarreizen worden gegidst door Mario zelf zodat je voor aankomst reeds goed op de hoogte bent van het thema van de expositie of de voorstelling. In de auto kunt u speciale (lees "Chinese") drankjes bestellen. Maar geen nood, wij zorgen eveneens voor koffie, bier en frisdranken aan boord. Af en toe mag je een leuke attentie verwachten. We maken er graag mooi werk van!

Leuk toch! Ga je mee?