GoGoBeijing

 

Ontdek Beijing, Shanghai en andere bestemmingen in China beter met ons!

Wil je op vakantie naar Beijing, Shanghai of een andere bestemming en ben je op zoek naar iets meer dan louter een vliegtuigticket, een hotelkamer of een zitje voor een bus of een wagen? Dan ben je bij GoGoBeijing aan het juiste adres. Wij maken reizen veelbetekenend door klein en lokaal te denken en na te gaan welke voordelen wij kunnen creëren voor de reiziger en zijn geplande trip.

Wat maakt ons zo uniek?

Alleen wij leveren Privé Service op een betaalbare manier

Onze stijl van individueel reizen houdt in dat je reist op een lokale manier. Wij brengen je zo dicht mogelijk bij het echte leven. Je eet typische lokale gerechten en slaapt op de plaatselijke manier in Beijing, Shanghai of in andere plaatsen binnen China. Je doet beroep op de ongeëvenaarde kennis van onze lokale begeleiders die je vanuit de toeristische boekjes naar de echte wereld brengen. Waar mogelijk gebruik je lokaal transport - fiets, metro, bus -, waardoor je pal in het centrum van de actie komt te staan en beweegt tussen de bevolking. Een wereld die wacht om door jou ontdekt te worden. 

Duurzaam Reizen

Wij besteden veel aandacht aan reizen met respect voor de lokale bevolking, hun cultuur, economie en omgeving. GoGoBeijing.com is een sociaal voelend bedrijf met hoofdlocatie in Beijing, wat betekent dat de sociale waarde van wat we doen net zo belangrijk is als het economische aspect. Dit blijkt duidelijk uit het ontwerp van onze producten en de manier waarop deze uitgevoerd worden.

Wat hebben we te bieden?

 

Laat er geen misverstand over bestaan: GoGoBeijing organiseert niet enkel reizen vertrekkende vanuit Beijing en Shanghai maar biedt programma`s binnen heel China aan. Bekijk zeker eens onze Tibet en Zijderoute Reizen!

Ying Ying Travel en GoGoBeijing vullen elkaar perfect aan. Waar Ying Ying Travel voornamelijk op maat gemaakte reizen aanbiedt voor individu's en bedrijven, begeleide reizen en reizen voor Chinese groepen naar Europa, beschikt GoGoBeijing over een wereldwijd aanbod aan vast opgebouwde programma's, die makkelijk online te boeken zijn.