Over Mario Steurs

Zaakvoerder en reisorganisator Mario Steurs, specialist inzake China en Oost-Azië

Meer dan 20 jaar werkte Mario als bediende in de reissector bij een erkend touroperator. Daar organiseerde en gidste hij de laatste jaren ook verschillende China-reizen. In juni 2014 sloot hij zijn achtste jaar avondschool Chinees af en daarnaast behaalde hij ook zijn diploma van reisleider aan het CVO HIK te Geel. Voor de opstart van Ying Ying Travel was Mario al 14 keer in zijn lievelingsstad Beijing, studeerde hij er een tijdje en woonde er bij een gastgezin.

In augustus 2014 besloot Mario om meer te doen met zijn passie voor Azië en zijn tweede thuisland China. Hij stopte met zijn job en richtte zijn eigen zaak Ying Ying Travel op.

Ying Ying Travel is uniek in zijn soort. Momenteel is er geen enkele andere reisorganisatie in België die zich in die mate richt tot Nederlandstalige begeleide reizen naar dit specifiek deel van Azië.  

"Ik wil vakantiegangers de leukste en hipste plaatsen laten ontdekken, plekjes die geen andere touroperators opnemen in hun programma. Mijn passie voor Azië delen met anderen, dat is mijn hoofddoel." - Zaakvoerder Mario Steurs