Made in Kempen, 22/11/2016: Reisplatform GoGoBeijing al in 16 talen en heeft wereldambities

Het reisplatform GoGoBeijing dat Mario Steurs van Ying Ying Travel uit Geel een jaar geleden oprichtte met een Chinese partner, is intussen al beschikbaar in 16 talen. “Vorige week is Rusland opgestart”, zegt Mario Steurs, die wereldwijde ambities koestert met het platform. Via GoGoBeijing boek je belevenisvolle toeristische arrangementen in China. “De site zelf is in China gebouwd en wordt daar onderhouden. Ik sta in voor de verkoop en de marketing. De uitwerking van de arrangementen doe ik samen met mijn Chinese partner”, vertelt Mario Steurs.

Reisplatform GoGoBeijing al in 16 talen en heeft wereldambities

Het reisplatform GoGoBeijing dat Mario Steurs van Ying Ying Travel uit Geel een jaar geleden oprichtte met een Chinese partner, is intussen al beschikbaar in 16 talen. “Vorige week is Rusland opgestart”, zegt Mario Steurs, die wereldwijde ambities koestert met het platform. Via GoGoBeijing boek je belevenisvolle toeristische arrangementen in China.

“De site zelf is in China gebouwd en wordt daar onderhouden. Ik sta in voor de verkoop en de marketing. De uitwerking van de arrangementen doe ik samen met mijn Chinese partner”, vertelt Mario Steurs.

Met Ying Ying Travel stelt de zaakvoerder reizen op maat samen naar China en andere Aziatische landen zoals Korea, Japan en Mongolië. Daarnaast organiseert hij groepsreizen die hij zelf begeleidt. “Het verschil met GoGoBeijing is dat we hiermee standaardpakketten verkopen en daar wijken we niet vanaf. Dat gaat van een dagtrip naar de Chinese Muur tot bijvoorbeeld 5 dagen Peking en 3 dagen Shanghai.”

Russische likes

GoGoBeijing startte in 6 talen. Nadien kwamen daar de Scandinavische bij, vervolgens Oost-Europese en ook Mongools. “We hebben in elk land vertalers die de teksten naar hun taal vertalen. Ook spreken we de mensen in hun eigen taal aan op social media zoals Facebook en Instagram. 5 dagen na de lancering van ons Instagram-account in Rusland hadden we al 3.500 likes en 1.200 volgers.”

Omdat de site hier al het langst bestaat, komen de boekingen nu vooral uit België en Nederland, maar ook Spanje en Frankrijk zijn in opmars. “Nu richten we ons op het Oostblok en Scandinavië. Dat zijn nationaliteiten die we in China vaak tegenkomen. Rusland ligt trouwens niet zo ver van China.”

GoGoBeijing werkt met lokale gidsen en laat je zoveel mogelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. “Dat is een stuk avontuurlijker en ook budgetvriendelijker”, aldus nog Mario Steurs.

Wie wil kennismaken met het nieuwste reisaanbod van Ying Ying Travel, is uitgenodigd op zondag 27 november in Geel. 

Artikel Made In Kempen