Troeven Ying Ying Travel

Persoonlijke betrokkenheid van A tot Z

Slechts één contactpersoon van bij boeking tot het einde van de reis. Hierdoor kan er steeds snel en correct gehandeld worden.

Prijs-kwaliteit sterke producten

Eén persoon verzorgt het gehele plaatje, gaande van organisatie, verkoop tot uitvoering. Deze efficiënte, rechtstreekse organisatie, zonder enige tussenschakels, levert correcte prijzen op.

Sterke lokale relaties

Zaakvoerder Mario Steurs heeft doorheen de jaren sterke relaties opgebouwd met partners in China en andere Oost-Aziatische landen. Hierdoor kan hij ten alle tijden rekenen op de nodige steun en bijstand, bijvoorbeeld bij eventuele vluchtwijzigingen of praktische obstakels.

Mario samen met zakenpartner Mr. Meng

Gespecialiseerd in één specifieke regio
Ying Ying Travel is de enige Belgische organisatie die zich in die mate richt tot begeleide reizen naar China en andere Oost-Aziatische landen als Mongolië, Noord- en Zuid-Korea, Japan en Taiwan. Je ontdekt naast de klassieke pareltjes, ook heel wat onbekende locaties en gewoonten die je normaal nooit zou ervaren en dat steeds met professionele begeleiders.

Geen onnodige verrassingen
De klant weet op voorhand perfect hoe het reisprogramma eruit ziet. Hierdoor komt hij of zij nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ruim assortiment
Ying Ying Travel biedt tal van reismogelijkheden voor de meest uiteenlopende doelgroepen, gaande van individuen tot verenigingen, scholen en bedrijven.

Ontstaan vanuit welgemeende passie
Zaakvoerder Mario Steurs startte Ying Ying Travel vanuit zijn voorliefde voor China. Zijn passie voor China en Oost-Azië komt ook tot uiting tijdens de diverse reizen die hij organiseert. Hij tracht zijn persoonlijke ervaringen te delen met anderen.