Brochure aanvragen

Wil je China, Mongolië of Japan van binnenuit leren kennen? Dan is Ying Ying Travel jouw reisspecialist!

Onze Nederlandstalig begeleide groepsreizen brengen je op unieke plekjes. Reis je liever privé, dan kan dat ook. YYT bezorgt je graag een voorstel op maat en dit naargelang jouw wensen rond route, transport en accommodatie. Je kan ook een prétour of extensie aan een van onze Nederlandstalig begeleide rondreizen plakken. Flexibeler kunnen we het echt niet maken.

Je vind al onze reizen online, maar wat is er leuker dan lekker weg te dromen al bladerend door een brochure vol met kleurrijke foto's? Vul onderaan je gegevens in, en wij sturen onze brochure 2018 gratis naar je toe. 

Op dit moment wordt er ijverig gewerkt aan de nieuwe brochure van 2019. Vul je onderstaand formulier in dan krijg je sowieso de brochure van 2018 toegestuurd. De versie van 2019 volgt dan per post van zodra deze klaar is.

Heel wat reizen voor 2019 staan reeds online en zijn reeds opengesteld voor reservatie. Wat dacht je van onze nieuwe 18-daagse rondreis Avontuurlijk China Deel II.  Er is het nieuwe concept op Mongolië. Klik hier voor meer info over deze tour. Ook de rondreis Lentebloesems Japan staat reeds online en voor 2019 presenteren we met Australië een keer een buitenbeentje!