17 Dagen Trip : DeLuxe Golf Tour China

Ooit gedacht aan een Golf Tour dwars door China ? Wel, het kan ! Meer nog, tijdens deze 17-daagse DeLuxe Golf Tour China doorkruis je China van Noord naar Zuid, ontdek je de mooiste toeristische plekjes van dit immens grote land en speel je golf op locaties waarvan je dacht dat ze enkel in dromen bestonden.

We overdrijven niet want je speelt golf op de hoogste golfbaan ter wereld met op de achtergrond de immer met sneeuw bedekte Jade Snow Mountain. We brengen je naar de Stone Forest Golf Club in Kunming. Je hoort het goed, de Golfbanen van deze club lopen dwars door het beroemde Chinese Stenen Woud. Guilin is de thuisbasis van één van de mooiste clubs van China en weer krijg je een nieuw natuurelement, het imposante Karstgebergte. De Tour start in Beijing en eindigt in Kanton of Guangzhou. Op beide locaties speel je golf in één van de betere clubs.

Onze DeLuxe Golf Tour China is een unieke mix van Golf en toerisme. Op toeristisch vlak biedt dit programma heel veel moois zoals de Chinese Muur, de Verboden Stad, het Terracotta Leger, de rijstvelden van Longsheng en de enig mooie karst van Yangshuo. Je verblijft in de betere Hotels, Resorts en Charme Hotels.

Onthou vooral dat dit reisschema slechts een voorbeeld is. Ying Ying Travel past zijn programma's graag aan naar uw wensen en deze van uw golfvereniging. Voeg je graag Hong Kong of de zeer goed aangeschreven Golfclub van Hangzhou (bij Shanghai) aan het programma toe ? Dat kan uiteraard ! Laat het ons gewoon even weten en wij maken een vrijblijvend voorstel op maat !

Het reisverloop van deze 17-daagse Tour is dag per dag uitgeschreven. Klik op de dag zelf om het programma van die dag te bekijken. Leuke foto's zijn toegevoegd. Helemaal onderaan kan je terugvinden wat normaal gezien in onze DeLuxe Golf Tours China inclusief is en wat exclusief is. We schrijven "normaal gezien", want Ying Ying Travel werkt alles op maat voor u uit. Veel plezier met het doornemen van deze unieke Golf Tour China.

Dag 1: Brussel (of Amsterdam) - Beijing

Internationale vlucht tot Beijing.

Bij bespreking van de reis bekijkt Ying Ying Travel samen met jou de beste vluchtschema's. 

Dag 2: Beijing (L)

Aankomst internationale luchthaven Beijing. Ontvangst en verwelkoming door de lokale begeleiding.

Transfer naar het Zomerpaleis in het noordwesten van Beijing. Het Zomerpaleis is het domein waar keizers in vroegere tijden konden bekomen van hun leven achter de muren van de Verboden Stad. De Lange Gang met meer dan 800 prachtige taferelen, de Langlevenheuvel en de in 2013 gerestaureerde Marmeren Boot zijn allen topattracties. Aan de zuidkant van het indrukwekkende Kunmingmeer zie je de mooie Zeventienbogenbrug.

Nadien gaat het richting centrum Beijing, maar we houden nog een fotostop aan de Olympische Site met de Water Cube, het Zevensterrenhotel en uiteraard het imposante Vogelneststadion !

Lunch in een lokaal Chinees restaurant.

In de namiddag bezoek je het domein van de Tempel van de Hemel. Het is een heilige en rituele plek. Topper is de Gebedshal voor Goede Oosten. Prachtig zijn de blauwgeglazuurde dakpannen die symbool staan voor de hemel. De volledige houten zaal is gebouwd zonder één spijker. 

In het domein van de Tempel van de Hemel bruist het van het leven. Je staat versteld van de lenigheid van Chinese senioren die hier in het park aan gymnastiek doen. Je ziet er stijldans en Taiji. Anderen jongleren met een pluimpje, vliegeren, kalligraferen, breien of spelen het populaire mahjong.

Transfer tot het verblijfshotel in Beijing.

Vrije avond en overnachting in Red Wall Garden - Charming Hotel - DeLuxe Kamer.

Dag 3: Beijing (B) - Volledige dag Golf in Beijing

Ontbijt in het hotel.

Tijd voor de 1ste dag Golf in China ! Transfer naar de Golfbaan.

Volledige dag golf op de banen van Beijing Xiang Cun Golf Club.

Green fee, caddy en golf car zijn inclusief. Let wel: prijzen kunnen per dag erg verschillend zijn. Tips zijn niet inbegrepen (min. 25 usd pp.)

Lunch is vandaag niet inclusief.

Transfer terug naar het hotel.

Overnachting in Red Wall Garden - Charming Hotel - DeLuxe kamer.

Dag 4: Beijing (B, L)

Ontbijt in het hotel.

Tijd voor een bezoek aan de Grote Chinese Muur, voor velen een uniek moment in het leven.

Samen met de Chinese begeleiding maak je de transfer naar de Chinese Muur bij Mutianyu. Dit gedeelte van de muur ligt op ongeveer 70 kilometer ten noorden van Beijing in een erg mooie omgeving. Je hebt ruim de tijd om te genieten en om foto's te maken van de vergezichten vanop hét symbool van China : de Chinese Muur ! Bij Mutianyu kan je indien je dat wenst met de kabellift naar boven en met een toboggan naar beneden.

Lunch in Changcheng zhijia. Als het weer goed is heb je een mooi uitzicht op de Chinese Muur.

In de namiddag bezoek je de Ming graven, de best bewaard gebleven graven van de Chinese keizers, én de Weg der Zielen. Nadien retour naar het stadscentrum en het hotel.

Avondprogramma Kung Fu Show Beijing : "The Legend of Shaolin Kung Fu". Met deze show krijg je een prachtige combinatie van muziek, visueel spektakel en Kung Fu te zien.

Overnachting in Red Wall Garden - Charming Hotel - DeLuxe kamer.

Dag 5: Beijing-Xian (B, L)

Ontbijt in het hotel.

Bezoek aan het Plein van de Hemelse Vrede. Het Tiananmenplein is het politieke hart van Beijing en het grootste openbare plein ter wereld. Hier komen monumenten van het Chinese keizerrijk samen met monumenten van het communistische tijdperk. Bij het uitbreken van de Culturele Revolutie, midden jaren zestig, waren hier de hysterische bijéénkomsten van de Rode Gardisten. In groten getale zwaaiden zij hier met het Rode Boekje van Mao Zedong.

We wandelen onder de Tiananmenpoort naar het grootste paleizencomplex ter wereld, de Verboden Stad ! Sterattracties zijn de Marmeren Rijbaan, de vijf bruggen over het Gouden Water en de Zaal van de Opperste Harmonie. Dit was de grootste zaal in het paleis en werd onder meer gebruikt voor de kroning van de keizer.

Ten noorden van de Verboden Stad ligt de Kolenheuvel. Vanaf de top van de heuvel heb je, als het weer een beetje meezit, een enig mooi zicht over de verschillende wijken van Beijing en de Verboden Stad. 

Lunch in het Tempel Restaurant.

In de namiddag maken we een tochtje met de Rickshaw doorheen de legendarische Hutongsteegjes van Beijing. Deze rit staat altijd garant voor grappige verkeerssituaties.Je ziet een lokale markt, de Drum- en Beltoren van Beijing, bar street, de Yandaixiejie en de Nanluoguxiang. Deze laatste twee zijn hippe plekjes in centraal Beijing.

Hier eindigt het programma in Beijing. Transfer naar het spoorwegstation voor de verplaatsing per Hogesnelheidstrein naar Xian in de provincie Shaanxi. 

Bij aankomst in Xian ontvangst door het lokale team en transfer naar het hotel.

Check-in en overnachting in 5*+ Sofitel Hotel met Superior room

Dag 6: Xian (B, L)

Na het ontbijt breng je bezoek aan de Kleine Pagode van de Wilde Gans. Je ziet er de locals hun ochtendoefeningen doen. Aansluitend is er de transfer naar de Grote Moskee van Xian en het bijhorende Moslimkwartier, inclusief de soek.

Lunch in een lokaal Chinees restaurant.

In de namiddag bezoek je het wereldberoemde Terracotta Leger van Qin, de eerste keizer van China. Massa's toeristen van over de hele wereld bewonderen de soldaten die door vele archeologen als het achtste wereldwonder worden aanzien. 

Na een uitgebreid bezoek keer je terug naar Xian centrum.

Overnachting in het 5*+ Sofitel Hotel - Superior room.

Tip : Een extra dag Golf in Xian Yajian International Golf Club kan toegevoegd worden. Deze Golf club ligt een beetje verderop in Hu county aan de Zhongnan Shan. 18 holes.

Bekijk hier een mooie impressie van Xian Yajian International Golf Club :

Film Xian Yajian International Golf Club

Dag 7: Xian-Lijiang (B)

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Xian voor de volgende binnenlandse vlucht naar Lijiang in de provincie Yunnan. Aankomst kort na de middag. 

Transfer naar de Jade Snow Mountain Golf Club. 18 holes. Voor zover wij kunnen nagaan is dit de hoogst gelegen golfbaan ter wereld !! Ballen schijnen verder te vliegen dan normaal, een unieke ervaring voor een golfer.

In Bolivië is er Golfclub La Paz die eveneens beweert de hoogste ter wereld te zijn. Wij gaan uiteraard voor de Jade Snow Mountain Golf Club.

Na het golfen transfer naar het hotel. Check-in en overnachting in 5* Intercontinental Hotel - Superior room.

Dag 8: Lijiang (B)

Na het ontbijt transfer naar Suhe Old Town. Fietstocht van Suhe naar Baisha, een Naxi village. Fietstocht van ongeveer 2 uur.

Zeer pittoresk en je kan er werkelijk prachtige foto’s maken. Bezoek aan Suhe Old Town en de Baisha fresco.

In de namiddag vrije tijd in de oude stad Suhe.

Overnachting in 5* Intercontinental Hotel - Superior room.

Dag 9: Lijiang-Kunming (B)

Ontbijt. Aansluitend transfer naar de luchthaven voor de volgende binnenlandse vlucht van Lijiang naar Kunming, hoofdstad van de provincie Yunnan. 

Verwelkoming door het team van Kunming en transfer naar de Stone Forest Golf Club. Dit is werkelijk een locatie die enig is in de wereld. Golf temidden van het Stenen Woud. Dit is één van 's werelds 8 natuurlijke golfbanen.

Volledige dag golf bij de Stone Forest Golf Club.

Nadien transfer naar het hotel, check-in en overnachting in 4* Yinruilin Hotel Shilin - Standaard kamer.

 

Dag 10: Kunming-Guilin (B, L)

Na ontbijt transfer naar het Stenen Woud van Kunming voor een uitgebreid bezoek. Lunch vlakbij het Stenen Woud.

Nadien transfer naar de luchthaven van Kunming voor de volgende binnenlandse vlucht naar Guilin, gelegen in de Autonome Regio Guangxi en temidden het prachtige karstgebergte

Impressie van Guilin en het enig mooie karstgebergte : Film Guilin

Aankomst in Guilin. Verwelkoming door het lokale team.

Transfer naar het hotel voor check-in en overnachting in 4* Merryland Resort Guilin - Superior room.

Dag 11: Guilin-Longji (B)

Na het ontbijt transfer naar de Merryland Golf Club Guilin. Tijd voor enkele uurtjes Golf bij deze 5* Golfclub die in een enig mooi gebied gelegen is.

Impressie : Film Merryland Golf Club Guilin. 

Na enkele uurtjes Golf vervolgen we onze reis richting Longji voor alweer een nieuwe brok prachtige natuur met de "Dragon Backbone" rijstterrassen van Longsheng

Eénmaal aan de voet van de berg laat je de hoofdbagage veilig in een depot achter. Het eerste gedeelte van de beklimming doe je met lokaal vervoer, daarna gaat het te voet verder. Heb je geen zin om je handbagage gedurende het laatste gedeelte zelf naar boven te dragen, dan kan je dit overlaten aan één van de oersterke Chinese dametjes. Zij stoppen uw handbagage in een grote rieten mand op hun rug en lopen vrolijk met je mee naar boven. Je geniet voortdurend van de schitterende vergezichten over de rijstvelden.

De Zhuang en Yao minderheden die er wonen maken de wandeling des te boeiender. Getooid in hun kleurrijke klederdracht proberen ze een handgemaakt souvenir te verkopen aan voorbijwandelende toeristen, leggen ze grote stukken bamboe gevuld met rijst op een vuur of zijn ze gewoon druk met elkaar in gesprek. De Yao is wereldberoemd omwille van hun prachtige lange haren. Ontdek hun geheim !

Eénmaal op de top checken we in en geniet je van alle rust en het prachtige uitzicht over deze beroemde rijstterrassen.

Overnachting in Charming Longji Resort - Lucky Home B.

Dag 12: Longji-Yangshuo (B, L)

Ontbijt in het charming Resort.

Hikingtocht door de rijstterrassen. Onderwege zie je de Yao en de Zhuang minderheden. Het is mogelijk om de wandeltocht door te zetten tot Dazhai. Lunch in Longji is inclusief.

Nadien afdaling van de berg, oppikken van de bagage en transfer naar het zeer gezellige Yangshuo

Kennismaking met Yangshuo en de altijd bruisende Weststreet. Trouwens Yangshuo ligt ook weer enig mooi temidden het karstgebergte en aan de Li en Yulongrivieren.

Check-in en overnachting in het Charming Secret Garden Hotel Yangshuo.

Dag 13: Yangshuo (B, L)

Na het ontbijt transfer naar de aanlegsteiger van Yangshuo voor de start van een bamboerafting over de indrukwekkende Li-rivier. Je geniet vanop het water van de mooiste delen van het karstgebergte. Je vaart tot het typisch Chinese dorpje Fuli. Daar meer je aan en bezoek je de lokale markt. Je ervaart het leven op het Chinese platteland.

Nadien retour naar Yangshuo en lunch in een lokaal Chinees restaurant. 

In de namiddag maak je een fietstocht in de landelijke omgeving rond Yangshuo. Je ziet spelende Chinese kinderen, waterbuffels, bamboevlotten op de Yulong, rijstvelden, ... noem maar op. Uiteraard voorzien we op geregelde tijdstippen een drinkstop. Soms zijn er terrasjes van bamboe op het water. Enig mooi ! Dit is het échte China !

Overnachting in het Charming Secret Garden Hotel Yangshuo.

Dag 14: Yangshuo-Guangzhou-Dongguan (B, L)

Na het ontbijt transfer naar het spoorwegstation.

Per hogesnelheidstrein reis je naar Guangzhou of Kanton. Bij aankomst is er verwelkoming door het lokale team en de transfer naar Dongguan.

Tip : dit is een voorbeeld van een privéreis in groepsverband. Bestemmingen als Macau en/of Hong Kong kunnen perfect in een rondreis als deze verwerkt worden.

Check-in en overnachting in het prachtige 5* Missionhill Resort Dongguan - Superior room.

Dag 15: Dongguan & Shenzhen (B)

Ontbijt.

Volledige dag golf in Dongguan én Shenzhen ! Mission Hill in de provincie Guangdong heeft 2 resorts en in totaal 12 banen, inclusief de banen in Shenzhen. Deze 12 golfbanen zijn inbegrepen in de prijs van het Mission Hill Resort en er is elk half uur een gratis shuttle bus van Dongguan naar Shenzhen. 

Opgelet : De World Cup Course en Olazabal Course zijn niet in ons voorstel inbegrepen. Hiervoor dient supplement te worden betaald.  Op de World Cup Course werd 2x de wereldbeker gespeeld.

Overnachting in het 5* Mission Hill Resort Dongguan - Superior Room.

Dag 16: Dongguan-Guangzhou-China OUT (B)

Laatste ontbijt op Chinese bodem.

Vandaag speel je nog golf op de banen van Mission Hill Dongguan en Shenzhen.

De duur is afhankelijk van het vertrek van de internationale vlucht terug naar Europa. Ying Ying Travel bekijkt samen met u welke luchtvaartmaatschappijen de beste combinaties te bieden hebben. Ideaal is dat u nog een groot deel van de dag kan golfen op dit prachtige domein.

Flight out.

Dag 17: Brussel (of Schiphol)

Aankomst in België (of Nederland).

Einde van een 17-daagse DeLuxe Golf Tour China à la Carte.

  Faciliteiten

  Voor het logement van deze DeLuxe Golf Tour kozen wij voor de beste 4*, 5* en 5*+ Hotels/Resorts. Soms wordt er ook een Charming Hotel, zoals bijvoorbeeld de Charming Secret View Garden in Yangshuo, in ons aanbod opgenomen.

  We maakten deze selectie om u een idee van het niveau van logement te geven. Hotels, Lodges en Resorts worden steeds opnieuw bekeken bij opmaak van uw à la Carte Golf Tour China en dit naargelang uw wensen.

  Besproken hotels kunnen uitzonderlijk vervangen worden. Wij streven in dergelijk geval naar dezelfde categorie. Alle maaltijden zijn van goede kwaliteit.

  Prijs voor een DeLuxe Golf Tour China is altijd OP AANVRAAG. De tarieven voor het gebruik van de Golfbanen in China kunnen enorm verschillen van periode tot periode (seizoenen natuurlijk, maar ook week/weekend/Chinese vakantieperiodes, plaatselijke beurzen of evenementen, tornooien, ...). Informeer daarom steeds naar een vrijblijvende prijsofferte op maat voor de periode dat u de reis voor uw Golfclub zou willen organiseren.

  Prijzen worden per persoon opgemaakt en het groepstarief is vanaf 10 deelnemers van toepassing.

  Opgelet : Dit is een "voorbeeld"reis. Wenst u een kortere tour of een andere route, dan stippelen wij dit graag vrijblijvend voor u uit !!

   

  Inclusief

  De prijs die wij voor wat betreft deze voorbeeldreis op aanvraag voor u samenstellen, omvat :

  • 3 Binnenlandse vluchten : Xian-Lijiang; Lijiang-Kunming; Kunming-Guilin
  • 2 Trajecten per Hogesnelheidstrein in 1st Class : Beijing-Xian; Guilin-Guangzhou
  • Golfen bij de vermelde clubs (Tips en sommige golfbanen zijn niet inclusief zie dag 15)
  • Boottrips zoals vermeld in het programma
  • Tours en transfers zoals in het programma vermeld met privé voertuig voorzien van airconditioning
  • Alle vermelde bezoeken en toegangsgelden zoals opgegeven in het programma
  • Engelssprekende lokale begeleiding (1 plaats : 1 gids) (Franse taal is mogelijk mits supplement)
  • Alle overnachtingen in de vermelde hotels of resorts in twin kamer
  • Alle maaltijden zoals weergegeven in het reisschema (B: Breakfast, L: Lunch, D: Diner)
  • 1 Fles drank per persoon bij elke inbegrepen lunch of diner (keuze uit : lokaal mineraal water, cola, sprite of lokaal bier)
   

  Exclusief

  De prijs die wij voor wat betreft deze voorbeeldreis op aanvraag voor u samenstellen, omvat niet :

  • Internationale vluchten ; Beijing IN & Guangzhou UIT
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige maaltijden
  • Transfer luchthaven van vertrek - heen en terug
  • Annulatieverzekering 'A la carte' (zonder vrijstelling) = 5,5% van de totale reissom. Annulatie- en bijstandsverzekering 'Top Selection' = 6,5% van de totale reissom. 'Top Selection' met exclusieve garanties = 8% van de totale reissom. Polisvoorwaarden 'Allianz Global Assistance' beschikbaar in ons kantoor en te raadplegen op de website van Ying Ying Travel.
  • Fooien voor gids, chauffeurs en fooien mbt. het golfen
  • Visumkosten China (zie reisformaliteiten)
  • Alle andere kosten die hierboven niet vermeld staan
   

  Reisformaliteiten

  Een geldig internationaal reispaspoort (geldig tot 6 maanden na retour) en visum China is verplicht. 

  De visumaanvraag kan indien u dit wenst door Ying Ying Travel geregeld worden. Dit is echter niet verplicht! Prijs voor aanvraag visum is € 170,- en is nooit inbegrepen in de basisprijs van de reis zelf (prijs visumkost onder voorbehoud van wijziging).

  Visumkosten vallen niet onder de annulatiedekking. 

  Voor deze rondreis DeLuxe Golf Tour China is Single Entry voldoende.

   

  Extra informatie

  Munt

  de Yuan (CNY)

  Vreemde munten

  Euro of USD (voor uitwisselen van plaatselijke munt) en alle belangrijke creditcards.

  Kamers in China

  Kamers in de hotels in China zijn normaal gezien beschikbaar vanaf 14u00 en tot 12u00 op dag van vertrek.

  Kleding

  De temperaturen kunnen dagelijks sterk schommelen. Overdag kan het in China best heet worden en s' nachts kan het erg afkoelen. Alles is natuurlijk afhankelijk van de periode waarin je reist.

   

  Bij reservatie officiële namen zoals vermeld op het paspoort en geboortedatum doorgeven!

  Het programma kan gewijzigd worden door onverwachte omstandigheden.

   

  Reisverzekeringen

  Vind jij het ook zo belangrijk om volledig zonder zorgen op reis te vertrekken ? Check daarom de verschillende verzekeringsformules van Allianz Global Assistance die door Ying Ying Travel als erkend tussenpersoon aangeboden worden.

  Een jaarlijkse of tijdelijke formule : kies het contract dat het best aan je behoeften beantwoordt.

  Ga je verschillende keren per jaar op vakantie ? Reis je naar verre en vaak duurdere bestemmingen ? Reis je eveneens voor het werk ? Of ga je gewoon graag zonder zorgen door het leven ?  Kies dan voor één van onze jaarformules.

  Ben je op zoek naar een volledige bescherming tijdens de hele duur van je reis ? Met een tijdelijke formule ben je uitstekend beschermd, zelfs voor het vertrek indien je contract ook een annuleringsverzekering bevat.

  De productfiches van de belangrijkste Jaarlijkse en tijdelijke formules kan je hier raadplegen:

  Productfiche jaarformules :

  Productfiche tijdelijke formule :

  Tip: Combineer Assistance Only met een Cancellation Only!

  Voor meer inlichtingen neem je best even contact op met het reiskantoor van Ying Ying Travel.

  Email : info@yingyingtravel.eu

   

  Alternatieve reisformules

  Deze DeLuxe Golf Tour China kan eveneens op privébasis uitgevoerd worden vanaf 2 personen. Zie Privéreizen à la Carte.

  Ook bij Privéreizen zijn de prijzen voor een Golftour steeds op aanvraag.