Avontuurlijk China! 18D: China Round Trip FC Part II - juni 2019 Boek nu!

Onze China Round Trip First Class Part II is een avontuurlijke reis met China's mooiste natuurwonderen geworden.

In Gansu bezoek je de Danxia Landformaties of ook wel Regenboogbergen. De kleuren van dit gebergte lijken onecht, maar het is geen Photoshop. Dit is absoluut the place to be voor (hobby)fotografen. We reizen door tot de Jiayuguan Pass of het westelijk eindpunt van de Chinese Muur. Hier bezoek je een van de meest majestueuze militaire forten die ooit langs de Grote Chinese Muur gebouwd werden.

Het natuurgebied Zhangjiajie in de provincie Hunan is wereldberoemd geworden omdat de 'drijvende bergen' de inspiratie vormden voor de Hollywood-film Avatar. Hier ligt de lange glazen brug, die 300 meter boven een diepe kloof hangt. Het natuurgebied heeft met de Baolong Lift de hoogste ter wereld en er is Tianmen Cave waar mensen ooit in wingsuits en zelfs met straaljagers door de nauwe opening vlogen.

We verbinden de bouwstenen Gansu en Hunan met de graslanden van Langmusi waar minder gekende Tibetaanse gemeenschappen leven. Een topper is het Tibetaans boeddhistisch Labrang klooster van Xiahe.

Ontdek deze avontuurlijke en wondermooie China rondreis door bij reisverloop op elke dag te klikken. Een uitvoerige beschrijving van elk dagprogramma verschijnt en wordt met mooie foto's geïllustreerd.

Helemaal aan het einde van de reis krijg je de kans om vanuit Shanghai de oude Ming-hoofdstad Nanjing te bezoeken. We brengen er onder meer een aangrijpend bezoek aan de Memorial Hall voor de slachtoffers van het bloedbad van Nanjing. Vanuit Shanghai verlaten we na 18 dagen China.

Veel leesplezier bij deze splinternieuwe 18-daagse rondreis China vol avontuur, natuurschoon, geschiedenis en cultuur!

Kaart reisroute: 
Dag 1: Vertrek vanuit Brussel voor vlucht naar Beijing

Internationale vlucht Brussel-Beijing. Aankomst vroege ochtend van dag 2 in Beijing.

Dag 2: Aankomst Beijing- binnenlandse vlucht tot Lanzhou (D)

Vroege aankomst in Beijing. We blijven in transfer op de internationale luchthaven van Beijing en nemen de connecterende vlucht naar Lanzhou, hoofdstad van de Chinese provincie Gansu en de enige stad waar de Gele of 'Moeder-rivier' van China dwars door het stadscentrum stroomt. De Gele Rivier is de tweede langste rivier van China en de vijfde langste ter wereld.

Aankomst Lanzhou en verwelkoming door onze lokale Engelstalige gids en privé chauffeur. Transfer per privé car naar het hotel. Ten noorden van het West Lake Park passeren we langs een prachtige sculptuur van een moeder met kind, uiteraard verwijzend naar de Gele Rivier. De sculptuur is één van de mooiste van zijn soort en heeft hoge artistieke waarde.

Aankomst hotel. Verpozing en opfrissing. 

Welkomstdiner en vrije avond in het centrum van Lanzhou.

Dag 3: Lanzhou-Zhangye (B, L, D) per hogesnelheidstrein (ca. 3 uur)

Na het ontbijt transfer naar het treinstation van Lanzhou. Boarding voor de hogesnelheidstrein naar Zhangye. Over dit traject doen we een 3-tal uurtjes. Aankomst Zhangye en verwelkoming door de lokale Engelstalige begeleider.

Start sightseeing.

Zhangye, gelegen halverwege de Hexicorridor, is het bekendst om zijn Grote Boeddhatempel of Dafo Tempel. Het grootste liggende en houten boeddhabeeld van China, 34.5 meter lang en 7.5 meter hoog, slaat je met verstomming. 

Wist je trouwens dat deze tempel de befaamde geboorteplaats is van de Mongoolse leider Kublai Khan, kleinkind van Dzjengis Khan. Kublai Khan was de stichter en dus ook 1ste keizer van de Yuan Dynastie in China (13de eeuw)? Hij verenigde de verschillende keizerrijken in China onder zijn macht.

Wist je dat in Dafo Tempel handgeschreven gouden inscripties uit de Ming Dynastie terug te vinden zijn?

Chinese lunch en diner zijn vandaag inclusief.

Overnachting in Zhangye.

Dag 4: Zhangye (B, L, D)

Na het ontbijt transfer naar een van China's Highlights. We verkennen vandaag een ontzettend mooi natuurfenomeen: het Geologisch Park met de Danxia Landformaties.

Het Geopark bestaat uit twee delen, de Qicai Danxia Landformaties en de Binggou Danxia Landformaties. Dit bijzondere natuurwonder is uitgegroeid tot een 'nieuwe liefde' voor fotografen en natuurliefhebbers.

De Binggou Landformaties hebben vaak vlakke kleuren en een wat eigenaardige vorm. De Qicai Landformaties staan bekend om hun kleurrijk gelaagde rotsformaties. Binnen het Geopark verplaatsen we ons per sightseeingbus naar de verschillende viewpoints.

De kleuren lijken onecht, maar het is geen Photoshop. De regenboogbergen, zoals men deze gemakkelijkheidshalve vaak benoemd, werden in 2010 erkend als Unesco Werelderfgoed. En terecht want de Danxia landformaties zijn uniek in de wereld!

Chinese lunch en diner zijn vandaag inclusief.

Overnachting in Zhangye.

,
Dag 5: Zhangye-Jiayuguan Pass (B, L, D)

Ontbijt en check-out. Per autocar vervolg van onze reis richting Jiayuguan Pass.

We volgen een bijna 4-uur durend traject dat in lang vervlogen tijden een sleutelgedeelte van de oude Zijderoute vormde. Geen wonder dat door toedoen van dit 'gouden deel' van de Zijderoute de Chinese provincie Gansu over een verbazingwekkend cultureel en historisch erfgoed beschikt.

Het aantal culturele sites en historische monumenten van Gansu is ontelbaar: Mogao Grotten, Jiayuguan Pass, Leitai Han Tombes, Dafo Tempel, Wuwei Confucianistische Tempel, Wei-Jin Art Gallery, ... Stuk voor stuk zijn het erg waardevolle bronnen voor de studie van een van 's werelds oudste beschavingen: de Chinese!

Op 15 km ten noordoosten van de Jiayuguan Pass ligt de indrukwekkende Wei-Jin Art Gallery. We bezoeken deze groep van 1400 tombes, gebouwd tussen de 3de en de 5de eeuw tijdens Wei en Jin dynastieën. Dankzij haar vele kleurrijke muurschilderingen staat Wei-Jin Art Gallery bekend als de grootste ondergrondse kunstgalerie ter wereld.

Sinds de groep tombes in 1972 werd opgegraven trekt het vele Chinese en buitenlandse toeristen aan. De uitgebreide collectie muurschilderingen wierspiegelt een unieke 1500 jaar oude cultuur.

Chinese lunch en diner zijn vandaag inclusief.

Overnachting in Jiayuguan.

Dag 6: Jiayuguan Pass (B, L, D)

Ontbijt in het hotel. Aansluitend transfer naar Jiayuguan Pass.

Jiayuguan is zowel de naam van een stadsprefectuur in Gansu als die van de meest westelijke poort van de Chinese Muur. Vandaag bezoeken we de grootse en imposante Jiayuguan Pass. Het is een van de belangrijkste en meest majestueuze militaire forten langs de Grote Chinese Muur. De Chinezen spreken zelf over de 'Grootste Pass onder de Hemel'. 

We hebben voldoende tijd nodig om door de verschillende delen van het fort te lopen. Er is de binnenstad, de buitensteden, uitkijktorens en andere gebouwen. Vanop het hoogste niveau van het fort krijg je de mooiste uitzichten.

Bij onze volgende stop, ten noordwesten van de fortificatie, bezoeken we de 1ste vuurtoren van de Grote Chinese Muur. Dit is tevens het westelijk eindpunt van dit immense bouwwerk. Dit 700 meter lange deel, gebouwd in de Ming Dynastie, is het enige stuk Muur dat nog rest in dit gebied.

Het uitgestrekte complex werd gebouwd over een periode van maar liefst 168 jaar, beginnend in 1372. De structuur was essentieel voor communicatie, militaire strategie en het beschermen van China tegen Mongoolse indringers.

Chinese lunch en diner zijn vandaag inclusief.

Overnachting in Jiayuguan.

,
Dag 7: Jiayuguan Pass-Lanzhou (B, D)

Ontbijt in het hotel.

Aansluitend transfer naar het treinstation van Jiayuguan. Boarding voor de trein naar Lanzhou.

Aankomst in de vroege namiddag. Transfer naar het hotel. De rest van de dag vrije tijd in Lanzhou.

Chinees diner is vandaag inclusief.

Overnachting in Lanzhou.

, , ,
Dag 8: Lanzhou-Xiahe-Sanke Graslanden (B, L, D)

Ontbijt in het hotel. Nadien volledige dag sightseeing per privé car.

We bezoeken het Tibetaans boeddhistische Labrang klooster. Boeddhistische activiteiten en ceremonies zie je hier dagelijks. Op deze plek wordt het Tibetaans boeddhisme op de beste manier onderwezen.

Nadien gaat het naar de Sangke Graslanden waar generaties lang Tibetaanse herders leven. Sangke staat voor het Tibetaanse land van ruiters. De prairie is weids, zeer groot in oppervlakte en licht hellend. Omringd door bergen en doormidden gesneden door een rivier lijken de Sangke Graslanden op een dik groen tapijt met hier en daar een witte Hada (*).

Chinese lunch en diner zijn vandaag inclusief.

Overnachting in Xiahe.

 

(*) Hada = witte, zijden sjaal met religieuze betekenis in het Tibetaans boeddhisme

, , , , ,
Dag 9: Xiahe-Langmusi (B, L, D)

Ontbijt in het hotel.

Transfer tot Langmusi en verkenning van het oude stadsdeel. Bezoek aan het lokale Tibetaanse klooster.

Overnachting in de binnenstad van Langmusi. We logeren in een lokaal guesthouse of in de best mogelijke 1* à 2* accommodatie.

Belangrijk: Op vlak van logement hebben we in dit afgelegen gebied geen hotels voorhanden waarbij de standaard vergelijkbaar is met deze van de hotels in de grotere steden van China. Deze reis is dus bij momenten iets "avontuurlijker" op vlak van accommodatie, maar ook dit heeft zijn charme. We staan erg dicht bij de Tibetaanse cultuur.

Chinese lunch en diner zijn vandaag inclusief.

, , ,
Dag 10: Langmusi - Graslanden en Bloemenmeer (B, L, D)

Na het ontbijt transfer naar het Bloemenmeer, de Graslanden rond Langmusi en de allermooiste plekjes van dit gebied. Kortom, een prachtige dag vol natuurschoon. Vergeet je fotocamera vandaag zeker niet!

Chinese lunch en diner zijn inclusief.

Overnachting in Langmusi binnenstad.

, , , , ,
Dag 11: Langmusi-Lanzhou (B, L, D)

Ontbijt.

Vrije voormiddag in het pittoreske en Tibetaanse Langmusi. 

Later op de dag transfer terug naar Lanzhou. Check-in, vrije tijd en overnachting in Lanzhou.

Chinese lunch en diner zijn inclusief.

, , ,
Dag 12: Lanzhou-Zhangjiajie (B)

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven.

Boarding voor de binnenlandse vlucht van Lanzhou naar Zhangjiajie dat in het noordwesten van de zuidelijke Chinese provincie Hunan gelegen is. Bij aankomst verwelkoming door de lokale gids en transfer per privé car naar het hotel.

Nationaal Park Zhangjiajie staat vandaag de dag op de bucketlist van zeer vele Chinese en westerse toeristen. Het natuurgebied is wereldberoemd geworden omdat de 'drijvende bergen' van Yuanjiajia de inspiratie vormden voor de Hollywood-film Avatar.  Na de bouw van een lange glazen brug, die 300 meter boven een diepe kloof hangt, wil iedereen er naartoe. En wij dus ook!

Vrije avond en eerste overnachting in Zhangjiajie.

,
Dag 13: Zhangjiajie met Bailong Lift (B, L, D)

Ontbijt in het hotel.

Transfer per privé car naar Nationaal Park Zhangjiajie.

Met de glazen Bailonglift, de hoogste lift ter wereld, gaat het naar het noordelijke gedeelte van het park: Yuanjiajie. Eenmaal boven krijg je een prachtig uitzicht. De pieken in Yuanjiajie zijn bijna op dezelfde hoogte zoals in deze van de film Avatar. Vanaf de platformen geniet je van geweldige vergezichten. Enig!

De futuristische bergen in combinatie met vele kleurrijke vlinders, heldere rivieren, prachtige watervallen en nieuwsgierige aapjes die je achtervolgen maken dit gebied tot een paradijs zoals je het enkel kent uit de filmwereld. 

Chinese lunch en diner zijn vandaag inclusief.

Transfer naar het hotel en overnachting in Zhangjiajie. 

, , , , ,
Dag 14: Zhangjiajie met Glazen Brug (B, L, D)

Na het ontbijt retour naar het park.

Vandaag bezoeken we de Grand Canyon waar de wereldberoemde, lange glazen brug van Zhangjiajie gelegen is. Je krijgt een paar leuke slofjes om je schoenen die het glas beschermen en dan is het tijd om over de brug te schuifelen. Durf jij over de glazen brug van Zhangjiajie lopen? Dit is jouw kans!

Na de glazen brug vervolg van ons bezoek aan de Grand Canyon.

Chinese lunch en diner zijn opnieuw inclusief.

Transfer naar het hotel, vrije avond en overnachting. 

, , , , ,
Dag 15: Zhangjiajie met Tianmen Shan-Shanghai (B, L, D)

Ontbijt in het hotel. Voor de laatste keer transfer naar het Nationaal Park.

Tianmen Shan is zonder twijfel één van 's werelds mooiste bergen.

Met de kabellift ga je naar de top. Sommigen stellen dat de kabellift van Tianmen Shan de langste ter wereld is, anderen verwijzen naar de kabellift van Da Nang in Vietnam. Met een lengte van 7 kilometer duurt het 30 minuten om van de stad Zhangjiajie naar de top van de berg Tianmen te reizen. De rit is adembenemend en erg spannend. Eerst gaat de kabelbaan over de rand van de stad en dan over landbouwgrond. Ongeveer halverwege begint de echte beklimming. Tianmen Mountain doemt voor je op. Vanuit de kabelbaan heb je een perfect zicht op Heaven's Door, de ovale opening in de zijkant van de berg. Je ziet Tongtian Highway. Dit is de snelweg met 99 bochten die beschouwd wordt als een van China's gevaarlijkste autobanen.

Tianmen Cave is een groot gat dat zich op natuurlijke wijze gevormd heeft in Tianmen Mountain. Geloof het of niet, maar mensen in wingsuits en straaljagers zijn door deze nauwe opening gevlogen. Als je wil kan je de 999 trappen naar de Deur van de Hemel doen.

Alsof het nog niet genoeg is valt er hier nog een spannende sensatie te beleven: de Cliff Hanging Walkway. Deze hangende loopbrug, bevestigd aan een klif, hangt 1400 meter boven de grond en dat is erg hoog, geloof me. We zouden niet in China zijn mocht er geen gedeelte van de loopbrug van dik glas gemaakt zijn. Dit stuk loopbrug is erg populair en je ziet er bij momenten de gekste taferelen. 

Ook vandaag zijn Chinese lunch en diner inbegrepen.

's Avonds transfer naar de luchthaven van Zhangjiajie voor een late vlucht naar Shanghai. Late aankomst Shanghai, verwelkoming door de lokale gids en transfer naar het hotel.

Overnachting in Shanghai.

, , ,
Dag 16: Shanghai (B)

Ontbijt in het hotel. Vrije dag Shanghai. 

Je hebt de gelegenheid om op eigen houtje de stad te verkennen. Shanghai biedt ontzettend veel mogelijkheden. Onze YYT-reisleider en lokale Chinese gids geven je tips en helpen je waar nodig.

Via onze website www.gogobeijing.be vind je een reeks dagtrips in en rond Shanghai.  Optioneel kan je een van deze trips reserveren. Je krijgt altijd een lokale Engelstalige gids toegewezen en transport is voorzien met openbaar vervoer zoals metro, trein, lokale bus, taxi of didi. Je kan individueel een keuze maken uit ons aanbod of de mogelijkheden bespreken met de andere deelnemers van de groep. Vrijblijvend uiteraard.

Klik hier en ontdek onze uitgebreide lijst met dagtrips Shanghai en omliggende waterstadjes.

, , , , ,
Dag 17: Shanghai (B) * Optioneel: Dagtrip Nanjing per Bullet trein

Ontbijt in het hotel.

Vrije dag Shanghai.

Tip : Optioneel kan je deelnemen aan onze splinternieuwe dagtrip Nanjing, hoofdstad van de provincie Jiangsu. Letterlijk betekent Nanjing zuidelijke hoofdstad. In de 14de eeuw was deze stad de grootste ter wereld. De grondlegger van de Ming-dynastie, keizer Hongwu, maakte van Nanjing zijn hoofdstad.

Programma dagtrip Nanjing per Bullet trein (olv. Nederlandstalige YYT-reisleider)

Transfer naar het treinstation vanuit het hotel in Shanghai en per CRH hogesnelheidstrein naar Nanjing (aankomst rond 10u00).

Bij aankomst (ca. 2 uur per enkele reis), ontmoeten we onze lokale gids en gaat het per privé car eerst naar de Memorial Hall voor de slachtoffers van het bloedbad van Nanjing. Een uiterst aangrijpend bezoek!

Nadien per privé car naar Fuzimiao, centraal in Nanjing. Vrije tijd in dit hippe wandelgebied. Mogelijk om optioneel een boottocht op de Qinhuai-rivier te maken of de vlakbij gelegen Confuciustempel te bezoeken.

Transfer terug naar het Nanjing treinstation en per CRH hogesnelheidstrein naar Shanghai. Transfer naar uw hotel. Einde voorzien rond 18u00 en dus tijdig voor de transfer later op de avond naar de luchthaven.

Wens je meer informatie over deze dagtrip Nanjing? Geef dan even een seintje en wij bezorgen je het uitgebreide programma met alle nodige info.

's Avonds transfer naar de luchthaven voor de late retourvlucht Shanghai-Brussel.

, , , , ,
Dag 18: Shanghai retour naar Brussel

Aankomst Brussel in de voormiddag.

  Faciliteiten

  In de provincie Gansu en in meer afgelegen gebieden, zoals in Langmusi, streven wij er altijd naar om de best mogelijke accommodaties te gebruiken die er voorhanden zijn. De standaard van accommodaties in deze gebieden kan je niet vergelijken met deze van hotels in Chinese grootsteden zoals bijvoorbeeld in Shanghai. Hotels kunnen uitzonderlijk vervangen worden, waarbij wij streven naar dezelfde categorie of hoger. De maaltijden zijn van goede kwaliteit.

  Logies > 1A: standaard éénpersoonskamer / 2A: standaard tweepersoonskamer

  Overzicht (mogelijke) hotels China Round Trip First Class Part II juni 2019 :

  • Lanzhou : 3* Lan Baoshi Hotel of gelijkwaardig
  • Zhangye : Lokaal 3* Qi Cai Hotel of gelijkwaardig
  • Jiayuguan : Lokaal 3* Jiayuguan Hotel of gelijkwaardig
  • Xiahe : Lokaal 3* Baoma Hotel of gelijkwaardig
  • Langmusi : Local guesthouse of best mogelijke 1*-2* accommodatie beschikbaar
  • Zhangjiajie : 4* Sunshine Hotel of gelijkwaardig
  • Shanghai : 4/5* Ocean Hotel of gelijkwaardig
   

  Inclusief

  • Internationale vluchten Brussel tot Beijing & Shanghai tot Brussel
  • Luchthaventaksen, brandstoftoeslag en speciale veiligheidstaksen vd internationale vluchten
  • 3 binnenlandse vluchten in economy seat: Beijing-Lanzhou, Lanzhou-Zhangjiajie, Zhangjiajie-Shanghai
  • Luchthaventaksen, brandstoftoeslag en speciale veiligheidstaksen van de 3 binnenlandse vluchten
  • CRH Hogesnelheidstrein : Lanzhou-Zhangye (3u), Jiayuguan Pass-Lanzhou (4.5-5u)
  • Vervoer ter plaatse met lokale luxe car voorzien van airconditioning
  • Excursies zoals vermeld in programma met lokale Engelstalige gidsen
  • YYT-reisleider (Ned., Eng. en Chineestalig) van bij aanvang tot einde van de reis
  • Alle vermelde bezoeken en toegangsgelden, tenzij aangegeven als facultatief/optioneel
  • Alle transfers vermeld in programma (hotel/treinstation/luchthaven)
  • Alle overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
  • Maaltijden zoals vermeld in het programma (B: Ontbijt, L: Lunch, D: Diner)
  • 1 lokaal bier, cola of mineraal water bij elke inbegrepen lunch en diner (bruiswater is moeilijk te verkrijgen in de meeste Chinese restaurants en maakt nooit deel uit van de inbegrepen drank)
  • Toegang Danxia Nationaal Park
  • Toegang Zhangjiajie Nationaal Park
  • Bailong Lift Zhangjiajie
  • Glazen brug Zhangjiajie
  • Kabellift Tianmen Mountain
  • Cliff Hanging Walkway Tianmen Mountain
   

  Exclusief

  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige maaltijden
  • Koffie, wijn en vers geperst fruitsap bij lunch en diner 
  • Transfer Zaventem (of Schiphol) luchthaven (heen en terug) (vrijblijvend voorstel via YYT)
  • Optionele activiteiten vb. Dagtrips in Shanghai (zie onder reisverloop dagen 16 en 17)
  • Visumkosten Single Entry China (vrijblijvend via Ying Ying Travel - zie reisformaliteiten)
  • Annulatie- en/of reisbijstandsverzekering. 
  • Verplichte fooi : € 70,- (cash in euro & in China af te rekenen met YYT-reisleider - hiermee worden fooien van lokale chauffeurs, gidsen en bagagedragers in Chinese munt betaald - voor de rest van de reis betaal je nergens fooien/tips)
   

  Reisformaliteiten

  Geldig internationaal paspoort (geldig tot 6 maanden na retour) en visum China Single Entry verplicht.

  Visum China 

  Indien je zelf alle visumformaliteiten in orde brengt

  Nettokost visum China (situatie op 24/08/18) : € 126,50-. Dit bedrag betaal je dan zelf rechtstreeks bij het Chinese Visa Application Service Center in Woluwe-Saint Lambert - Rue Neervelt 109. Website: www.visaforchina.org (check de openingstijden)

  Regel je zelf je visum, dan krijg je van YYT sowieso een invitatie, hotel- en programmaoverzicht per email toegestuurd. Deze documenten zijn in China afgestempeld en dien je bij het visumaanvraagdossier te voegen. Hou er rekening mee dat je minimaal 2x naar Brussel dient te rijden, een keer om het dossier in te dienen en een keer om het af te halen. Het kan gebeuren dat je dossier afgekeurd wordt (vaak owv. foute pasfoto). Je dient dan nog een keer terug te rijden. De verantwoordelijkheid rond het al dan niet tijdig verkrijgen van het visum ligt indien je alles zelf regelt bij de klant en niet bij YYT. 

  Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met visumkantoor e-visatravel uit Brussel en met hen verdere afspraken maken. Website: www.e-visatravel.com

  Indien Ying Ying Travel alle formaliteiten in orde brengt en de verplaatsingsen naar het CVASC in Brussel maakt

  Kost visum China via Ying Ying Travel : € 180,- per visum. Dit is niet inbegrepen in de basisprijs. Prijs is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen die ten alle tijde door de Chinese regering doorgevoerd kunnen worden (zowel goedkoper als duurder). YYT volgt dit voortdurend op. Visumkosten vallen niet onder de annulatie-dekking.

  Indien Visa Express Service gevraagd wordt, dan ligt deze kost een stuk hoger.

  Bij reservatie of kort daarna hebben wij een scan of copie nodig van de 1ste pagina van uw geldig internationaal reispaspoort.

  Het programma kan gewijzigd worden door onverwachte omstandigheden.

   

  Extra informatie

  Kennismakingsavond

  Voorafgaand aan elke begeleide rondreis organiseert Ying Ying Travel een vrijblijvende kennismakingsavond. Hiervoor wordt een doodle uitgestuurd waarbij een aantal data voorgesteld worden. De dag waarop de meeste mensen zich kunnen vrijmaken wordt dan bevestigd. De bedoeling van deze kennismakingsavonden is dat deelnemers elkaar al een keer voor afreis ontmoeten, documenten voor regeling visa worden nagekeken en je kan met al je vragen bij je reisleider terecht.

  Munt

  De Yuan (CNY) of Renminbi (RMB)

  Vreemde munten

  Euro of USD (voor wisselen van plaatselijke munt) en alle belangrijke credit cards.

  Reisverzekeringen

  Vind jij het ook zo belangrijk om volledig zonder zorgen op reis te vertrekken ? Check daarom de verschillende verzekeringsformules van Allianz Global Assistance die door Ying Ying Travel als erkend tussenpersoon aangeboden worden.

  Een jaarlijkse of tijdelijke formule : kies het contract dat het best aan uw behoeften beantwoordt.

  Ga je verschillende keren per jaar op vakantie ? Reis je naar verre en vaak duurdere bestemmingen ? Reis je eveneens voor het werk ? Of ga je gewoon graag zonder zorgen door het leven ?  Kies dan voor één van onze jaarformules.

  Ben je op zoek naar een volledige bescherming tijdens de hele duur van uw reis ? Met een tijdelijke formule ben je uitstekend beschermd. Zelfs voor het vertrek indien je contract ook een annuleringsverzekering bevat.

  De productfiches van de belangrijkste Jaarlijkse en tijdelijke formules kan je hier raadplegen:

  Productfiche jaarformules :

  Productfiche tijdelijke formule :

  Tip: Combineer Assistance Only met een Cancellation Only!

  Voor meer inlichtingen neem je best even contact op met het reiskantoor van Ying Ying Travel.

  Email : info@yingyingtravel.eu

   

  Alternatieve reisformules

  Uiteraard kan deze reis ook op privébasis uitgevoerd worden en dan bepaal je zelf de gewenste vertrekdatum. De basisprijs is dan niet dezelfde aangezien je privé reist en niet in groep. Kostprijs is afhankelijk van de periode, het aantal deelnemers, de keuze van de hotels, de keuze van transport en de te voorziene maaltijden.

  Deze rondreis kan eveneens in groep voor een vereniging, organisatie of club privé uitgevoerd worden. Ook dan bepaal je zelf de vertrekdatum en krijg je van YYT een programma met prijsofferte op maat. Dit kan met Nederlandstalige YYT-reisleider van bij vertrek tot aankomst in België, informeer ernaar !