Nieuw en uniek concept : China Classic Travel

Reis je voor het eerst naar China en verkies je een privéreis boven een begeleide groepsreis? Ben je daarnaast op zoek naar een budgetvriendelijk concept, dan is deze tour echt iets voor jou.

Je bezoekt in Shanghai, Xian en Beijing de toppers van China en je gebruikt hiervoor optimaal het openbaar vervoer. Zo reis je samen met één van onze enthousiaste lokale gidsen per trein naar de Chinese Muur en per publieke bus naar het Terracottaleger. In de steden zelf gebruik je meestal de metro. Uiteraard zijn de door YYT voorgestelde hotels allemaal vlakbij een metrostation gelegen en is alles afgestemd op dit unieke concept waardoor je zeer vlot, snel en vooral goedkoop steden als Beijing, Shanghai en Xian bezoekt. Je bent ook niet alle dagen met één van onze gidsen op pad. We bouwen steeds vrije dagen in en het aantal bepaal je zelf.

Bijzonder bij deze tour is dat je zeer makkelijk andere bouwstenen (zie bestemmingen) aan het begin of op het einde van deze tour kan toevoegen. Denk maar aan het Avatar-gebergte (Zhangjiajie), Gele Berg, Tibet of een Yangtze Rivier Cruise. Je stelt samen met YYT de gewenste tour samen. Flexibeler kunnen we het niet maken. 

Voor het eerst stellen we naast onze budgetvriendelijke 3-sterrenhotels nu ook typisch Chinese ketenhotels (budget) voor. Deze hotels zijn basic en kunnen enkel zonder ontbijt geboekt worden. In sommige van deze hotels kan je ter plaatse een zeer goedkoop ontbijt reserveren. Deze Chinese ketenhotels zijn dan wel basic maar altijd verzorgd. Kamers beschikken steeds over een aparte badkamer. Deze hotels zijn ideaal voor jongeren en studenten maar in principe voor iedereen mogelijk. Je reist mede dankzij deze vorm van accommodatie op een budgetvriendelijke manier door China en eventueel voor langere tijd aan een zeer scherpe prijs. Check zeker een keer het prijsverschil tussen de typisch Chinese ketenhotels en onze 3-sterren accommodaties. Uiteraard bieden wij deze tours ook aan met 4- of 5-sterren hotels. 

Voor de internationale vluchten zoeken wij samen met u naar de beste en goedkoopste vluchtcombinaties. Je bent echter niet verplicht om de internationale vluchten via YYT te boeken. Een reservatie voor enkel het landpakket, en dus zonder vluchten, kan perfect. Het is maar net zoals jij het wil! 

Dag 1: Europese luchthaven (Zaventem, Schiphol of andere) - Shanghai

Vertrek vanuit Zaventem, Schiphol of een andere Europese luchthaven.

YYT  bekijkt samen met jou de beste vluchtcombinaties en dit aan de scherpst mogelijke prijzen.  Je bent trouwens nooit verplicht om de internationale vluchten via YYT te reserveren. YYT biedt je hierin alle flexibiliteit. Je kan zonder problemen enkel het landpakket in China bij YYT reserveren.

Uiteraard kies je voor een privéreis op maat zelf je vertrekdatum.

Dag 2: Shanghai

Aankomst Shanghai.

Eénmaal aangekomen op de luchthaven van Shanghai Hongqiao of Shanghai Pudong ontmoet je in de aankomsthal onze lokale Engelstalige gids. Je herkent hem of haar aan het bordje met logo "Ying Ying Travel". Voor aanvang van de tour krijg je trouwens naam en mobiel telefoonnummer van onze lokale begeleiders. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Samen met onze gids maak je per privé car en met privé chauffeur de transfer naar uw hotel. Onze gids zorgt voor de check-in en je kan met alle vragen bij hem of haar terecht (geldwissel, openbaar vervoer, bezienswaardigheden, ...). Je spreekt het aanvangsuur af voor de volgende dag.

De rest van de dag ben je vrij in Shanghai. Voor aanvang van de reis krijg je allerlei tips van YYT en onze lokale gids is er altijd voor assistentie ter plaatse.

Vrije avond en overnachting Shanghai.

Dag 3: Shanghai (B incl. tenzij Chinees ketenhotel)

Al dan niet ontbijt in het hotel inclusief. Dit is afhankelijk van je hotelkeuze.

Afspraak met onze gids in de lobby van je hotel. Je bent klaar voor een volledige dag sightseeing in Shanghai waarbij je de verplaatsingen per openbaar vervoer, voornamelijk per metro, maakt.

Op het programma staat onder meer een wandeling over Nanjing Road en de Bund. Aan de overkant van de Huangpu rivier zie je het woud van wolkenkrabbers of Pudong. Je bezoekt Shanghai Museum en Old China Town met de Yuyuan Tuinen. Vrije tijd in Old China Town.

's Avonds retour naar het hotel en vrije avond.

Tip : Interesse in een acrobatieshow of maak je liever een avondcruise over de Huangpu? Bespreek dit ter plaatse met je lokale gids en onze mensen regelen voor jou tickets.

Overnachting in Shanghai.

Dag 4: Shanghai-waterstad Zhujiajiao-Shanghai (B incl. tenzij Chinees ketenhotel)

Al dan niet ontbijt in het hotel inclusief. Dit is afhankelijk van je hotelkeuze.

Afspraak met onze gids in de lobby van je hotel. Per metro gaat het samen met onze Engelstalige begeleider tot één van de vertrekplaatsen van de publieke Expressbussen aan de rand van de stad. Vandaag verlaat je Shanghai voor een dag en bezoek je het mooiste waterstadje Zhujiajiao. Relaxe tijd in Zhujiajiao.

Tip : Maak een keer een gondeltochtje over de grachten van Zhujiajiao (optioneel)

Tip : In Zhujiajiao vind je enkele zeer goede restaurants voor noodlesoep.

Retour per publieke Expressbus naar Shanghai downtown en per metro tot aan je hotel. Misschien plan je vanavond een acrobatieshow of een boottocht over de Huangpu rivier. Bespreek het met je lokale gids. Je kan uiteraard ook shoppen op Nanjing Road. Aan jou de keuze.

Overnachting in Shanghai.

Dag 5: Shanghai (B incl. tenzij Chinees ketenhotel)

Al dan niet ontbijt in het hotel inclusief. Dit is afhankelijk van je hotelkeuze.

Volledig vrije dag Shanghai en dus zonder lokale gids.

Allerlei tips voor invulling van je vrije tijd in Shanghai krijg je bij reservatie van je tour en ter plaatse van onze lokale mensen.

Overnachting in Shanghai.

Dag 6: Shanghai - Xian (B incl. tenzij Chinees ketenhotel) per nachttrein in softsleeper

Check-out en vrije tijd in Shanghai. Je bagage kan gewoon tot in de namiddag in het hotel blijven.

Later op de dag maak je samen met je lokale Engelstalige gids de transfer naar het spoorwegstation van Shanghai. Onze gids assisteert je bij aankomst en toont je de softsleeperlounge waar je rustig kan wachten op je trein.

Aansluitend boarding voor de nachttrein in softsleeper van Shanghai naar Xian. Je reist naar de oude hoofdstad van China die vooral gekend is omwille van het wereldberoemde Terracottaleger. Het contrast met Shanghai is enorm groot.

Overnachting in softsleeper klasse.

Dag 7: Xian - City Tour

In de loop van de ochtend kom je aan in Xian. Aan de uitgang van het spoorwegstation van Xian ontmoet je de nieuwe lokale gids. Je herkent hem of haar opnieuw aan het bordje met logo "Ying Ying Travel".

Samen met je gids en privé chauffeur maak je de transfer naar het hotel. Je komt iets te laat toe om te ontbijten in het hotel en daarom is ontbijt deze ochtend sowieso niet inclusief. Er zijn voldoende restaurants in de nabije omgeving van het hotel om westers en/of Chinees te ontbijten. Aansluitend check-in hotel.

Na verpozing en opfrissing maak je samen met onze Xian-gids een wandeling door het centrale deel van Xian. Zo zie je onder andere het Antiek- of Kalligrafiestraatje en beklim je de beroemde en bijna 14-kilometer lange stadsmuur van Xian. Toegang tot de stadsmuur van Xian is bij YYT altijd inbegrepen.

Wens je een fiets te huren om de volledige 14 kilometer per fiets af te leggen, dan kan dat uiteraard. Fietshuur is dan optioneel en onze gids wacht tot je helemaal rond bent. Normaal gezien heb je anderhalf uur nodig. Huur je met z'n tweeën liever een tandem, dan kan dat ook. De keuze is aan jou.

Retour naar het hotel voor een vrije avond in Xian.

Vraag naar onze tips voor de vrije avonden in Xian. Er zijn heel wat mogelijkheden in deze boeiende stad die gewoon geschiedenis ademt.

Overnachting in Xian.

Dag 8: Xian - Terracotta Site (B incl. tenzij Chinees ketenhotel)

Per publieke bus gaat het onder begeleiding van je gids tot aan het spoorwegstation van Xian. Dit is de verzamelplaats van vele Expressbussen die voortdurend heen en weer pendelen tussen Xian treinstation en de Site van het Terracotta Leger. Je reist op dezelfde manier als de Chinese bevolking naar de wereldberoemde site die dus buiten de stad gelegen is.

Aankomst en uitgebreid bezoek aan de Terracottasoldaten en de prachtige strijdwagens van Keizer Qin, de 1ste Keizer van China.

De verplaatsing per golfkar aan de ingang van de site is bij YYT altijd inclusief.  Op deze manier ben je snel aan ingang 2 en vlakbij de drie te bezoeken pits en musea.

Vooraleer je de 1ste pit bezoekt, brengt onze gids je naar een 360° Cinemazaal. Je krijgt een 20-min. durende film te zien over het ongelooflijke verhaal van Keizer Qin, zijn Terracottasoldaten en de enorme impact van deze ontdekking. Het Terracottaleger van Keizer Qin wordt aanzien als het 8ste Wereldwonder.

In de late namiddag gaat het per publieke Expressbus terug naar Xian downtown en je hotel. 

Tip : Bezoek 's avonds een keer de bruisende wijk rond Drum- en Beltoren.  Je staat versteld van dit bijzonder stukje Xian. Hier leven de Hui.

Overnachting in Xian.

Dag 9: Xian - Beijing (B incl. tenzij Chinees ketenhotel) per nachttrein in softsleeper

Check-out in het hotel. Je bagage blijft veilig bij de receptie van het hotel.

Samen met je gids maak je per metro de verplaatsing naar het Shaanxi Historisch Museum. Dit is één van de allerbelangrijkste musea van China waar je onder andere vele vondsten uit tombes van Qin-, Han- en Tangdynastieën kan bewonderen. Xian en omgeving wordt niet voor niets als de grootste schatkamer ter wereld bestempeld.

Nadien maak je samen met je gids een wandeling door het oude centrum van Xian met o.a. de souks bij het moslimkwartier rond Drum- en Beltoren. Vrije tijd om ook wat inkopen te doen voor de treinreis naar Beijing.

In de latere namiddag retour naar het hotel, pick-up bagage en privé transfer naar het treinstation van Xian. In de softsleeperlounge wacht je op de trein met bestemming Beijing. Je gids assisteert bij het boarden voor de nachttrein.

Overnachting in softsleeper.

Dag 10: Beijing - City Tour (B incl. tenzij Chinees ketenhotel)

Vroege aankomst Beijing. Verwelkoming door onze lokale gids die opnieuw herkenbaar is aan het bordje met logo "Ying Ying Travel". Transfer per privé-car naar het hotel. Aansluitend check-in en moment voor opfrissing en verpozing.

Daarna maak je onder begeleiding van onze gids een City Tour met o.a. het Plein van de Hemelse Vrede of Tiananmen, de Verboden Stad en afsluiten doe je op Wangfujing. Vrije tijd bij Wangfujing waar je naast leuke shops ook heel wat eetgelegenheiden zal vinden.

Per metro retour naar het hotel en vrije avond Beijing.

In aanloop naar de reis bezorgt YYT je, indien gewenst, allerlei tips voor de avonden in Beijing. Uiteraard zijn er ook onze lokale gidsen die je ter plaatse adviseren en verderhelpen.

Overnachting in Beijing.

 

Dag 11: Beijing - Grote Chinese Muur (B incl. tenzij ketenhotel) per S Trein

Vandaag bezoek je de Grote Chinese Muur, hét hoogtepunt van je rondreis door China!

Samen met de Chinese begeleiding gaat het per Metro naar treinstation Beijing Noord. Daar neem je de S Trein voor een rit naar de Grote Chinese Muur bij Badaling. Je hebt uitgebreid de tijd om te wandelen over de Chinese Muur.

Je kan per kabellift de Chinese Muur bij Badaling bezoeken. Je hoeft hier geen gebruik van te maken. Kabellift is altijd optioneel en je gids assisteert bij aankoop tickets.

Vrije lunch aan de Chinese Muur. Er is een KFC, Subway en er zijn voldoende Chinese restaurants vlakbij de toegang tot de Chinese Muur.

Nadien retour per S Trein naar Beijing downtown en per metro tot aan je hotel.

Vrije avond Beijing.

Interesse in Beijing Duck? Laat het ons vooraf weten of bespreek dit ter plaatse met je lokale gids. YYT adviseert je de allerbeste en meest sfeervolle locaties voor Beijing Duck, hét gerecht van de stad.

Overnachting in Beijing.

Dag 12: Beijing - Local People (B incl. tenzij Chinees ketenhotel, Speciale Lunch bij lokale familie in Hutongwijk)

Een nieuwe dag Beijing onder begeleiding van je lokale gids. Vandaag ligt de nadruk op de traditionele en typische Hutongwijken van Beijing. Verplaatsingen maak je voornamelijk per metro. De lunch is tijdens deze dagtrip eveneens inclusief.

Vroeg begin van de dag want we willen zien hoe de lokale mensen bij het domein van de Tempel van de Hemel hun dagelijkse ochtendoefeningen doen. Sommigen beoefenen Taiji, anderen doen aan stijldans, zingen Beijing Opera of ze laten vol trots hun beste turnoefeningen bewonderen. Je staat versteld van de lenigheid van vele senioren.

Aansluitend bezoek je de Keizerlijke gebouwen van de Tempel van de Hemel met als blikvanger uiteraard de Grote Hal voor een Goede Oogst. De azuurblauwe dakpannen zijn enig mooi en het complex is zonder één spijker gebouwd. Je lokale gids vertelt alles over de functie van de Grote Hal en van het Altaar aan de andere kant van het domein.

Daarna gaat het per metro naar het gebied met de Hutongwijken ten noorden van de Verboden Stad. Vlakbij Drum- en Beltoren liggen de meest beroemde wijken. Je maakt een wandeling door de steegjes en bezoekt er een lokale Hutongfamilie.

Lunch bij deze lokale Hutongfamilie. Je mag overal in de woning rondkijken en de mensen vertellen hun verhaal. Ze spreken geen Engels, maar onze lokale gids zorgt voor de vertaling.

Na de lunch zet je de wandeling verder en is er vrije tijd in één van de meest beroemde steegjes van Beijing, de Nan Luo Gu Xiang. Deze plek is eveneens gekend om zijn gezellige dakterrasjes.

Retour per metro naar het hotel en vrije avond Beijing.

Interesse in één van de vele shows die in Beijing te bewonderen zijn? Denk maar aan Beijing Opera, Kungfu of Acrobatie. Laat het ons voor aanvang van de reis weten of bespreek ter plaatse met je lokale gids.

Overnachting in Beijing.

 

Dag 13: Beijing (B incl. tenzij Chinees ketenhotel)

Vrije dag Beijing.

Bespreek vóór afreis met YYT de mogelijkheden om je vrije momenten in Beijing in te vullen. Uiteraard kan je ook bij onze lokale gidsen terecht met al je vragen. Beijing heeft ontzettend veel bezienswaardigheden en leuke plekjes om te ontdekken. YYT bezorgt je in aanloop naar je rondreis een overzicht van al het moois dat Beijing te bieden heeft.

Overnachting in Beijing.

Dag 14: Beijing (B incl. tenzij Chinees ketenhotel)

Check-out hotel ten laatste tegen 12u 's middags.

Je bagage wordt veilig bewaard bij de receptie van het hotel zodat je zonder problemen nog een volledige dag in Beijing op pad kan.

Tip 1 : Ooit al gehoord van de 798 Art Zone van Beijing? Check een keer bij je lokale gids. Heb je interesse in kunst en wil je wel eens weten hoever men in China staat op vlak van kunst , bezoek dan de 798 Art Zone van Beijing.

Tip 2 : Een sfeervolle plek temidden de metropool Beijing is de Tibetaans boeddhistische Lamatempel of Yonghegong. Deze is makkelijk bereikbaar per metro.

YYT bezorgt je nog meer tips in aanloop naar de rondreis!

Je rondreis hoeft hier niet te eindigen!

Andere bestemmingen binnen China kunnen na Beijing toegevoegd worden. Een overzicht met mogelijke extensies : 

 • A.R. Guangxi met Guilin - Yangshuo - Longsheng - Sanjiang
 • Gele Berg of Huangshan met het pittoreske dorpje Hongcun
 • het "Avatar-gebergte" of Zhangjiajie, gekend om de adembenemende glazen brug
 • A.R. Tibet
 • Provincie Yunnan met Lijiang - Shangri-La - Dali - het Stenen Woud van Kunming
 • Zuidelijk Gansu met de Danxia landformaties
 • Een Yangtzi Riviercruise
 • Chengdu met bezoek aan het centrum voor de reuzenpanda
 • Jiuzhaigou met Huanglong
 • ...

Keuze genoeg en de duur van de rondreis China bepaal je zelf.

Een combinatie met Mongolië is eveneens mogelijk. Wij regelen voor jou de Transsiberische Trein van Beijing naar Ulaanbaatar en bezorgen je een op maat programma Mongolië. Reis je liever per vliegtuig naar Ulaanbaatar, dan kan dat uiteraard ook. Naast China is YYT specialist Mongolië. Spreek er ons even over aan en vraag naar een vrijblijvend voorstel Mongolië op maat.

In dit reisschema gaan we er even vanuit dat je gekozen hebt voor een nachtelijke retour en dat er dus van dag 14 op dag 15 geen hotelovernachting meer voorzien is. Indien je retourvlucht gepland staat op dag 15 overdag, dan dient er nog een extra hotelovernachting te worden geboekt. YYT bekijkt alle details samen met jou in voorbereiding van de rondreis.

Indien nachtelijke retour : Transfer met je gids en per privé car naar de luchthaven van Beijing en retourvlucht naar Europa.

Dag 15: Aankomst Europese luchthaven (Zaventem, Schiphol of andere)

Indien je opteert voor een nachtelijke retourvlucht vanuit China, dan arriveer je normaal gezien in de vroege ochtend van dag 15 op de door jou gekozen Europese luchthaven. Dit hoeft niet Zaventem of Schiphol te zijn.

Tip : Informeer naar onze tarieven voor het luchthaventransport!

Einde van deze China Classic Travel Tour.

  Faciliteiten

  Optie 1 : Verblijf in een Chinees ketenhotel.

  Basic en steeds zonder ontbijt. Ter plaatse kan in de meeste van deze Chinese ketenhotels ontbijt gereserveerd worden. De kamers zijn altijd proper en er is steeds een aparte badkamer. Basic accommodatie. Steeds zeer goede centrale ligging. Budgetvriendelijk en zeer interessant voor jongeren en studenten maar ook voor mensen die meerdere weken in China rondreizen en niet al te veel belang hechten aan dure hotelkamers en luxe.

  Optie 2 : Onze 3* verblijfshotels behoren tot de 3* categoriehotels in de normen van het land. De meeste 3*-hotels bieden een combinatie van westers en Chinees ontbijt.

  Weetjes ivm. de door YYT geselecteerde accommodaties : 

  1. Hotels kunnen uitzonderlijk vervangen worden waar wij steeds streven naar dezelfde categorie.
  2. Aangezien tijdens China Classic Travel regelmatig gebruik gemaakt wordt van openbaar vervoer, hechten wij veel belang aan een centrale ligging van onze hotels. We zorgen er altijd voor dat onze hotels in de buurt van metro en andere publieke transportmiddelen zoals trein- en busstation gelegen zijn.
  3. Opteer je eerder voor 4*- of 5*-hotels voor deze China Classic Travel, dan stellen wij je eveneens onze selectie 4*- en 5*-hotels voor. Heb je zelf reeds een bepaalde voorkeur voor een specifieke accommodatie dan nemen wij dit hotel in onze offerte op. Laat het ons dan gewoon even weten.
  4. Je kan ook opteren voor een hotel Deluxe klasse waar het niveau van faciliteiten en beleving nog hoger ligt dat bij deze van een 5*-hotel. Vraag ernaar en YYT stelt je onze selectie van Deluxe hotels voor. Ook hier kan je zelf een specifieke accommodatie opgeven. YYT verwerkt deze hotels in uw offerte.
  5. Bij deze China Classic Travel worden op de YYT-website enkel de tourprijzen met Chinese ketenhotels en 3*-categoriehotels vermeld. Voor prijzen met 4*-hotels of hoger niveau neem je best even contact op met ons kantoor in Geel (B).
  6. Toeslag voor een éénpersoonskamer is altijd op aanvraag bij China Classic Travel.

   

   

  Inclusief

  • Alle overnachtingen met ontbijt indien 3*-categorie of hoger niveau (geen ontbijt in Chinees ketenhotel)
  • 2 nachtelijke treintrajecten in softsleeper: Shanghai-Xian; Xian-Beijing
  • Alle transfers zoals vermeld in het programma met privé car/chauffeur (luchthaven-hotel-treinstation)
  • Gebruik van het in programma vermelde openbaar vervoer (metro, lokale bus, S Trein Chinese Muur, taxi, Express bus)
  • Excursies zoals vermeld in het programma met lokale Engelstalige gidsen
  • Alle vermelde bezoeken en toegangsgelden, tenzij aangegeven als faculatief
  • Maaltijden zoals opgegeven in de programmabeschrijving (zie dag per dag) B: Breakfast/Ontbijt (met uitzondering van Chinees ketenhotel), L: Lunch, SL: Speciale Lunch, D: Diner, SD: Speciaal Diner
  • 1 lokaal bier, cola of mineraal water bij de inbegrepen maaltijden
   

  Exclusief

  • Internationale vluchten (niet verplicht om via YYT de vluchten te reserveren)
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige maaltijden
  • Visumkosten (zie reisformaliteiten)
  • Annulatie en/of reisbijstandsverzekering (vrijblijvend via YYT : zie extra informatie)
  • Eventuele extensies (zie bestemmingen)
   

  Reisformaliteiten

  Geldig internationaal paspoort (geldig tot 6 maanden na retour) en visum China Single Entry verplicht. 

  Het is niet verplicht om de visumafhandeling door Ying Ying Travel te regelen. Je kan dit ook zelf doen, maar hou er rekening mee dat alle verantwoordelijkheid hieromtrend dan bij jezelf ligt. Nettokost visum China dd. 01/09/17 : € 126,50-. Je brengt dan zelf alle formaliteiten in orde. Uiteraard assisteert YYT indien nodig.

  Prijs indien visum China Single Entry via YYT geregeld wordt : € 180,- per visum. Dit is niet inbegrepen in de basisprijs. Prijs visumkost is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen die ten alle tijde door de Chinese regering doorgevoerd kunnen worden (zowel goedkoper als duurder). YYT volgt dit voortdurend op. Visumkosten vallen nooit onder de annulatiedekking.

   

  Extra informatie

  Munt

  De Yuan (CNY) of Renminbi (RMB)

  Vreemde munten

  Euro of USD (voor wisselen van plaatselijke munt) en alle belangrijke credit cards.

  Reisverzekeringen

  Vind jij het ook zo belangrijk om volledig zonder zorgen op reis te vertrekken ? Check daarom de verschillende verzekeringsformules van Allianz Global Assistance die door Ying Ying Travel als erkend tussenpersoon aangeboden worden.

  Een jaarlijkse of tijdelijke formule : kies het contract dat het best aan uw behoeften beantwoordt.

  Ga je verschillende keren per jaar op vakantie ? Reis je naar verre en vaak duurdere bestemmingen ? Reis je eveneens voor het werk ? Of ga je gewoon graag zonder zorgen door het leven ?  Kies dan voor één van onze jaarformules.

  Ben je op zoek naar een volledige bescherming tijdens de hele duur van uw reis ? Met een tijdelijke formule ben je uitstekend beschermd. Zelfs voor het vertrek indien je contract ook een annuleringsverzekering bevat.

  De productfiches van de belangrijkste Jaarlijkse en tijdelijke formules kan je hier raadplegen:

  Productfiche jaarformules :

  Productfiche tijdelijke formule :

  Tip: Combineer Assistance Only met een Cancellation Only!

  Voor meer inlichtingen neem je best even contact op met het reiskantoor van Ying Ying Travel.

  Email : info@yingyingtravel.eu