Rivier Cruise op de Yangtze - Stroomafwaarts van Chongqing naar Yichang

Tijdens deze cruise zie je de machtige Drieklovendam, de grootste dam en waterkrachtcentrale ter wereld.

 

 

 

 

Dag 1: Chongqing

Bij aankomst in Chongqing ga je samen met je gids naar de pier om naar de boot te gaan.Overnacht op het American Victoria Cruiseschip 5*. Verblijf in een standaard cabine.

Dag 2: Cruise (B, L, D)

Excursie naar Shibaozhai

Overnacht op het American Victoria Cruiseschip 5*. Verblijf in een standaard cabine.

Dag 3: Cruise (B, L, D)

Vandaag staan de Kloof van Qutang en de Kloof van Wu op het programma ook gaan we naar de Goddess Stream of de Shennong Stream(afhankelijk van het weer  en toestand van de rivier).

Overnacht op het American Victoria Cruiseschip 5*. Verblijf in een standaard cabine.

Dag 4: Yichang (B)

Rond 08:00 kom je aan in Yangjiawang waarna je een bezoek brengt aan de Drieklovendam, de grootste waterkrachtcentrale ter wereld. Later op de morgen komt het cruiseschip aan in Yichang, vanuit daar kun je je weg vervolgen naar het treinstation, de luchthaven of een hotel. 

  Faciliteiten

  Onze hotels behoren tot de 3* en 4* categoriehotels. Hotels kunnen uitzonderlijk vervangen worden, waarbij wij streven naar dezelfde categorie.

  De meeste hotels bieden een combinatie van westers en Chinees ontbijt.

  Logies:

  • 1A: standaard eenpersoonskamer
  • 2A: standaard tweepersoonskamer

   

   
   
   

  Reisformaliteiten

  Geldig internationaal paspoort (geldig tot 6 maanden na retour) en visum China verplicht. De visumaanvraag wordt indien gewenst door Ying Ying Travel geregeld.

   

  Extra informatie

  De bouwsteen "Rivier cruise op de Yangtze - stroomafwaarts van Chongqing naar Yichang" kan in elke China à la Carte rondreis verwerkt worden. Maak een keuze uit onze bouwstenen China, laat het ons even weten en wij stellen samen met jou een droomreis China à la Carte samen.