Top Incentive : Citytrip Beijing 5 dagen

Ben je op zoek naar een zeer originele invulling van een incentive of event ? Wel, verras je werknemers of zakenrelaties dan eens compleet en ga vol voor China ! De hoofdstad Beijing leent zich bijvoorbeeld perfect tot de ideale incentive ! Maar ook combinaties met Shanghai en/of Xian zijn top !

Ja hoor, China ! Je leest het goed. Een incentive Beijing kan reeds vanaf vijf dagen ! 

Waar je binnen China ook heen wil met klanten of personeel, wij leveren voor elk budget een op maat gemaakte incentive. Ying Ying Travel neemt de volledige verzorging van uw incentive of personeelsreis uit handen.

Hier vind je alvast een voorbeeldprogramma van een vijfdaagse citytrip Beijing. Onze incentive en stedentrip Beijing is een mix van cultuur, geschiedenis, amusement en heel veel culinair genot. Met deze gevarieerde trip Beijing kan je je werknemers of zakenrelaties pas een keer echt goed in de watten leggen.

Onze zorgvuldig uitgekozen hotels beschikken over de best uitgeruste en meest comfortabele meetingrooms.

Onze incentives zijn geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ying Ying Travel maakt elke reis volledig op maat ! Vind je vijf dagen wat kort of denk je aan een upgrade van hotel ? Laat het ons weten en wij bezorgen je vrijblijvend een voorstel à la carte.

Misschien mag het wat meer zijn. Een lunchbuffet op de Grote Chinese Muur met aansluitend een helicoptervlucht over dit prachtige wereldwonder, dat kan ! Waarom de collega's niet een keertje uitdagen voor een loopwedstrijd op de atletiekpiste van het Vogelneststadion ?  In China kan werkelijk alles !

Dag 1: Brussel of Amsterdam-Beijing

Kennismaking met de reisleider van Ying Ying Travel op de luchthaven van Zaventem of Schiphol.

Aansluitend check-in voor de rechtstreekse vlucht Brussel of Amsterdam-Beijing met 5* luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines. Tijdens een vlucht van ca. 9u30min. geniet je van de allerbeste service aan boord. 

Aankomst op dag 2 rond 05u30 Chinese tijd.

Dag 2: Beijing (HB, L, SD)

Aankomst Beijing in de vroege ochtend (ca. 05u30).

Ontvangst op de luchthaven van Beijing door het locale team. Aansluitend transfer naar het hotel voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijd om relax te genieten van een combinatie van Westers en Chinees ontbijt.

We starten het programma met 2 toppers : het Plein van de Hemelse Vrede gevolgd door de Verboden Stad. Je wordt deskundig rondgeleid en krijgt de gelegenheid om enig mooie foto's te maken. Tiananmen leent zich perfect voor een groepsfoto met Mao Zedong op de achtergrond.

Ten noorden van de Verboden Stad ligt de Kolenheuvel. Deze kunstmatige heuvel behoort tot het Jingshanpark. Je ziet locale mensen dansen, muziek maken, sporten en Taiji beoefenen. Vanaf de top van de heuvel heb je prachtig zicht over de Verboden Stad, het Beihai Park en de Hutongs van Beijing.

Tijd voor lunch in een goed locaal Chinees restaurant.

Nadien transfer naar het noordoosten van Beijing voor een bezoek aan de 798 Art Zone. Het domein van een oude Duitse fabriek is omgetoverd tot een uniek kunstcomplex. Hier vind je beroemde Chinese kunstenaars. 798 is een inspirerend en ontspannend stukje Beijing.

Speciaal diner : Chinese hot pot bij de beroemde keten Haidilao. Diner in private room.

Avondprogramma : Showavond met keuze uit Acrobatieshow, Kung Fu Show (The Story of Shaolin Kung Fu) of Beijing Opera.

Check-in en overnachting in 4* Park Hotel Beijing West. Leuk en modern zakelijk hotel. Ruime kamers. Zeer goed en gevarieerd ontbijtbuffet. Meerdere meetingrooms ter beschikking (tot 100 seats).

Dag 3: Beijing (HB, L, SD)

Diegenen die vroeg uit de veren zijn maken de transfer naar het Tiananmen Plein om de drukbezochte vlagceremonie mee te maken. Duizenden Chinezen, waaronder vele schoolkinderen in uniform, komen op het Plein van de Hemelse Vrede toegestroomd. Een ware belevenis !

Retour naar het hotel om samen met de rest van de delegatie te genieten van een welverdiend ontbijtbuffet.

Aansluitend rijden we richting noordwesten voor een bezoek aan het Zomerpaleis. Hier konden keizers in het verleden bekomen van hun leven achter de muren van de Verboden Stad. De Lange Gang met meer dan 800 prachtige taferelen, de Langlevenheuvel en de in 2013 gerestaureerde Marmeren Boot zijn topattracties. Afsluiten doen je met een tochtje per Drakenboot over het Kunmingmeer.

Lunch in een goed locaal Chinees restaurant.

Na de lunch wordt het tijd voor een absolute topper ! Je bezoekt de Grote Chinese Muur bij Mutianyu. Dit is één van de best bewaarde delen van de Chinese Muur. De mensen hebben ruim de tijd om te wandelen op de Muur en om mooie foto's te maken. Kabel en/of rodelbaan (retour) zijn facultatief.

Op de terugweg naar centrum Beijing houden we halte aan de Olympische site. Fotostop aan het Vogelnest, de Water Cube en het zevensterrenhotel.

Verder tot Qianhai en Houhai, twee meren die gescheiden worden door een romantisch bruggetje. Dit is een uitgestrekt Hutonggebied met allerlei boetiekjes, restaurants en neon verlichte bars met (dak)terrasjes.

Speciaal diner : Beijing Roast Duck bij Quanjude, het wereldberoemde gerecht van de stad Beijing. Je proeft van de fijn gesneden Peking Eend en geniet tegelijkertijd van een aantal korte voorstellingen zoals Chinese poppenkast en traditionele Chinese dans en muziek

Na het diner is iedereen vrij om heerlijk te kuieren langs de twee meren.

Hoog tijd voor een geweldig avondje uit in Beijing !

Overal is er livemuziek, zowel akoestisch als electrisch, in Shichahai Bar Street. Vanavond mag het best wat later worden. De late transfer naar het hotel is geregeld. Dit is echt genieten van Beijing by night !

 

Dag 4: Beijing (HB, SL, SD)

Uitgebreid ontbijtbuffet in ons hotel.

Na een lange nacht vatten we de nieuwe dag aan met een rustgevend bezoek aan de 17de eeuwse Tibetaanse Lamatempel. Vele Beijingers vinden hier een moment van stilte en bezinning temidden de enorme metropool die de stad vandaag de dag is. In de Hal van het Grenzeloze Geluk staat het grootste houten Boeddhabeeld ter wereld.

Vervolgens gaat het naar de Hutongbuurten van Beijing. We starten aan de Nan Luo Gu Xiang. In dit leuke, historische straatje vol hippe winkeltjes en gezellige cafeetjes met vaak livemuziek en Belgische speciaalbieren, voorzien we wat vrije tijd.

Daarna wandel je naar de Drum- en Beltoren, ten noorden van de Verboden Stad en het Jingshanpark. Je maakt een tochtje per rickshaw doorheen de legendarische Hutongsteegjes van Beijing. Het ritje staat altijd garant voor grappige verkeerssituaties.

Speciale lunch : Lunch bij een locale Hutongfamilie. De vrouw des huizes zorgt voor een heerlijke maaltijd. Dumplings staan zeker op het menu ! Je ziet hoe deze gemaakt worden. De dumplings smaken heerlijk met wat sojasaus. Je mag een kijkje nemen in haar keuken en in de andere ruimtes van deze typische Beijing Hutong. Je kan een praatje slaan met de bewoners, uw begeleiding helpt met de vertaling. 

In de namiddag bezoek je de Zijdemarkt of het Soho Shopping Center bij Sanlitun. De Zijdemarkt is over de hele wereld gekend. Laat de naam u niet misleiden want hier kan je werkelijk allerlei spullen verkrijgen : kleding, speelgoed, electronica, zijde, souvenirs, schilderijtjes, ... Weet wel één ding : alles is fake ! Maak er een sport van om goed af te dingen. Absoluut een leuke ervaring.

Transfer naar het hotel voor ophalen bagage.

Speciaal afscheidsdiner : Familie Hua is één van de betere traditionele restaurants van Beijing en goed gelegen bij Dongzhimen met het oog op de latere transfer naar de luchthaven die avond. Met pijn in het hart nemen we afscheid van de "noordelijke hoofdstad".

Transfer naar de internationale luchthaven voor de retourvlucht Beijing-Brussel of Amsterdam.

 

 

 

 

Dag 5: Beijing-Brussel of Amsterdam

Aankomst in de vroege ochtend in Brussel of Amsterdam. Rechtstreekse retourvlucht met 5* luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines. Aankomst Brussel rond 06u00. Einde van de vijfdaagse incentive Beijing !

  Faciliteiten

  Hotel-info

  Bij bespreking van de op maat uit te werken incentive informeren wij naar de door u gewenste klasse van verblijfshotel. Ying Ying Travel selecteerde na persoonlijke prospectie reeds een aantal hotels in Beijing die alvast aan onze verwachtingen voldoen. 

  Voor deze vijfdaagse incentive Beijing kozen wij als voorbeeld voor het 4* Park Hotel Beijing West. Enkele foto's zie je hieronder.

                     

                                                                             Lobby Park Hotel Beijing West

                      

                     

                                                                            Guestroom Park Hotel Beijing West