Zhangjiajie met de langste glazen brug ter wereld! Durf jij het aan?

De langste glazen brug ter wereld is niet voor watjes. Durf jij op 300 meter hoogte over de 430 meter lange glazen brug te lopen? 

Dag 1: Aankomst Zhangjiajie

Aankomst Zhangjiajie. Verwelkoming door het lokale team van gids en chauffeur en transfer naar het hotel. Check-in en overnachting.

Dag 2: Zhangjiajie National Forest Park (B)

Na het ontbijt bezoek je de meest schilderachtige plekjes binnen Zhangjiajie National Forest Park. Toegangsgelden tot Nationale Parken zijn altijd inclusief. Per kabelbaan gaat het naar Huangshi Village dat op 1080 meter hoogte boven de zeespiegel gelegen is. Kabelliften zijn ook altijd inbegrepen. Hier ligt het platform met het mooiste uitzicht over het spectaculaire “Avatar” woud van Zhangjiajie.  Een spreekwoord zegt: "Hij die Huangshi Village niet bereikt, heeft Zhangjiajie nooit echt bezocht." Aansluitend verken je de beroemde “Golden Whip Brook”. De “Gouden Zweep Beek” loopt over een afstand van 7,5 km en kronkelt doorheen bergen en dalen. Het is beroemd vanwege zijn ongerepte water, groene bergen, steile kliffen en serene vallei. Als een echt "paradijs" voor planten, zijn de paden versierd met een overvloed aan bloemen, bomen en grassen. Een waar paradijs.

Aan het einde van deze volle begeleide dagtrip, retour naar het hotel. Overnachting.

Dag 3: Zhangjiajie National Forest Park (B)

Na het ontbijt ga je met de glazen Bailonglift (de hoogste lift ter wereld!) (lift inbegrepen) naar het noordelijke gedeelte van het Zhangjiajie-park: Yuanjiajie. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht.

Dit natuurgebied is wereldberoemd geworden omdat de “drijvende bergen” van Yuanjiajie de inspiratie vormden voor de Hollywood-film Avatar. De pieken in Yuanjiajie zijn bijna op dezelfde hoogte zoals in deze van de  film. Vanaf de platformen geniet je van geweldige vergezichten. Vervolgens neem je de sightseeing bus (inclusief) naar Tianzi Mountain waar indrukwekkende bergpieken één na één opduiken. Na de spannende en onvergetelijke dagtocht retour naar het hotel voor overnachting. Een onvergetelijke belevenis!

 

Dag 4: Zhangjiajie – Grand Canyon met de Long Glass Bridge- Vertrek Zhangjiajie

Na het ontbijt maak je samen met de lokale gids de transfer naar de enorme vallei waar de ondertussen van Reizen Waes bekende, maar ook wereldberoemde, lange glazen brug gelegen is. (Entree inbegrepen). Geniet van de prachtige uitzichten en loop over de lange glazen brug van Zhangjiajie. Als je durft uiteraard…

Alle tijd om te genieten. Later op de dag verlaten we Nationaal Park Zhangjiajie en maken we de transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Beijing.

  Faciliteiten

  Onze hotels behoren tot de 3* en 4* categoriehotels. Hotels kunnen uitzonderlijk vervangen worden, waarbij wij streven naar dezelfde categorie.

  De meeste hotels bieden een combinatie van westers en Chinees ontbijt.

  Logies:

  • 1A: standaard eenpersoonskamer
  • 2A: standaard tweepersoonskamer
   
   
   

  Reisformaliteiten

  Geldig internationaal paspoort (geldig tot 6 maanden na retour) en visum China verplicht. De visumaanvraag wordt indien gewenst door Ying Ying Travel geregeld.

   

  Extra informatie

  De bouwsteen "de langste glazen brug ter wereld" kan in elke China à la Carte rondreis verwerkt worden. Maak een keuze uit onze bouwstenen China, laat het ons even weten en wij stellen samen met jou een droomreis China à la Carte samen.