Vragen over een reis?  +32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

All Nations GH.-Port Antonio

Home » Meer weten? » Accommodaties in de kijker » Jamaica » All Nations GH.-Port Antonio
Jamaica

 

Na je verblijf in Kingston en een relaxe namiddag in de Blue Mountains rij je tijdens Jamaica Off the Beaten Track tot Port Antonio waar je 2 nachten in één van de villa's van All Nations Guesthouse verblijft. All Nations Guesthouse is gevestigd in San San, een exclusieve wijk van Port Antonio die omgeven is door groene jungle en turkoois water. Je verblijft op amper 5 minuutjes van het openbare strand en op 10 minuutjes lopen van Frenchman's Cove.

De twee villa's op het terrein (Front Villa & Back Villa) hebben elk 5 kamers. Bij Ying Ying Travel kiezen we bewust voor kleinschalige accommodaties waar je geen "nummer" bent. De gemeenschappelijke ruimtes van beide villa's zijn inclusief keuken, woonkamer, eetkamer en terras met uitzicht op zee. All Nations heeft een chef-kok op het terrein voor ontbijt, diners en drankjes. Gasten hebben gratis toegang tot het zwembad, de fitnessruimte met tafeltennis en de tuin rondom de villa met fruitbomen en kokospalmen.

San San is een rustig gedeelte aan de noordoostkust van Jamaica dat slechts 11 kilometer van de historische stad Port Antonio gelegen is. Bij San San vind je fantastische witte zandstranden. Het is de thuisbasis van het eerste all-inclusive resort ter wereld: Frenchman's Cove, de luxe San San villa's en de wereldberoemde Blue Lagoon. Iets verderop vind je de gemeenschap van Drapers, met een kleine supermarkt, bars, winkels en enkele restaurants. Port Antonio, en vooral San San, ligt dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Blue Lagoon, Frenchman's Cove, Winnifred Beach, ... Watersportactiviteiten zoals duiken, zeilen, kajakken en nog veel meer zijn in de omgeving beschikbaar.

Het personeel is, zoals we dat gewend zijn in Jamaica, altijd vriendelijk. De service is great! Bij All Nations voel je je van bij aankomst thuis. Welkom in San San!!