Vragen over een reis?  +32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Luna Sea Inn Belmont

Home » Meer weten? » Accommodaties in de kijker » Jamaica » Luna Sea Inn Belmont
Jamaica

 

Jamaica! De Caraïbische zee aan je voeten in de tuin? De optrekkende mist boven de azuurblauwe oceaan? Onder het tuinpaviljoen genieten van een milde tropische wind. Dat lijkt toch echt te mooi om waar te zijn. Maar dat klopt wel gewoon met wat je in de accommodatie vindt die Ying Ying Travel gedurende bijna de volledige eerste week gebruikt in zijn 13-daagse en 16-daagse groepsrondreis! Het is de Luna Sea Inn in Belmont-Westmoreland. Ook voor onze individuele programma's Jamaica op maat is Luna Sea Inn de juiste keuze.

Dit kleinschalige ****juweeltje is gebouwd in koloniale stijl en erg mooi gerenoveerd. Het heeft slechts 9 kamers maar ook wel een eigen strand!

Het hotel is ook nog eens uiterst centraal gelegen om de hele zuidkust van Jamaica te kunnen bezoeken. Daarom blijven we er ook zo lang en moet je in wat toch een rondreis is, niet elke dag inpakken! Dat draagt uiteraard bij tot de rust die dit kleine maar zo aangename hotel uitstraalt. Ook in en rond het domein zijn er een boel dingen te beleven. Wil je gaan kayakvaren? Of op een paddleboard of met snorkelgerei de zee in? Dat kan zomaar gratis! Of toch lekker naar de zonsondergang kijken vanuit een luie ligstoel of hangmat. Het geluid van de zee wiegt je in slaap en de volgende ochtend wacht een overvloedig Amerikaans ontbijt!

Wat moet er nog meer zijn?