Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Diner

 

Je proeft in Osaka van een paar staaltjes fantastische moderne architectuur. Je gids maakt voor jou een aantrekkelijke en inspirerende selectie.

Al is het kasteel van Ōsaka een zeer recente reconstructie, het is prachtig gedaan en het park is in de lente ook niet te missen. Hopelijk zijn de lentebloesems flink van de partij. Dat is elk jaar een beetje verschillend natuurlijk. Soms eerder, soms later. Je krijgt er een flink inzicht in de geschiedenis van Japan en de manier waarop de vele elkaar fel bestrijdende clans uiteindelijk verenigd werden. Dat is in het museum voor geschiedenis in het kasteel.

De stad doet haar naam van culinaire hoofdstad van Japan alle eer aan. Dat merk je snel in wijken zoals Dōtombori. Een nooit geziene concentratie van restaurantjes, vintage-stores, de zo geroemde Japanse 'Kawai'-cultuur, "anime" en "manga" en noem maar op. Na valavond krijg je er meteen de meest gekmakende neonlichtervaring bij!

De Ying Ying-gids neemt je mee op een wandeltocht waarvan je mond zal openvallen en de lachspieren zeker ook zullen werken! Een heerlijk einde van een geweldig veelzijdige reis.

Tot slot biedt Ying Ying Travel je nog een heerlijke afsluiter, onder vorm van een prachtige en gevarieerde Japanse maaltijd.

Overnachting: hotel westerse stijl in Ōsaka.