Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt

 

Takayama heeft twee heerlijke ochtendmarkten, voor lokale voeding en ambachtsproducten. Sfeervol kuieren. Je bezoekt nog verschillende huizen en tentoonstellingen.

Een prachtige treinrit langs wilde rivieren, smalle dalen en hoge bergen, brengt je tot aan de kust. Daar neem je de supersnelle Shinkansen naar Kyōto.

De stad was met een korte onderbreking meer dan 1000 jaar de keizerlijke hoofdstad van het land. Kyōto is nu weer bruisend, dan weer met betoverend mooie oasen van rust, hoe dan ook een plaats waar je nooit uitgekeken raakt.

Het wordt moeilijk selecteren tussen alle bezienswaardigheden van de stad die 20% van de kunstschatten van dit al zo, zo kunstrijke land bevat!  Variatie is verzekerd. Elegantie ook.

Hierna lees je iets over de meest beroemde bouwwerken die bezocht worden. Maar de volgorde en dag waarop de bezoeken afgelegd worden en de andere bezoeken zullen bepaald worden door het weer en het moment. Met de lente in de stad en de bijbehorende kleuren, kiezen we bestemmingen die juist dan net goed hun schoonheid tonen.  

Ook minder beroemde maar daarom niet minder interessante, en dus rustigere plaatsen staan op het programma.

Overnachting: centraal gelegen hotel westerse stijl in Kyōto.