Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Diner

 

Ontbijt en mogelijkheid om nog even te genieten van de gezellige buurt.

Om 11u hebben we onze wijnproef bij Rust en Vrede. De eerste top 100 wijn uit Zuid-Afrika komt van dit domein en tijdens de inauguratie van Nelson Mandela, werd deze wijn geschonken.

Daarna rij je naar Stellenbosch, waar je rustig kan wandelen en winkelen. Loop zeker even binnen bij 'Oom Samie Se Winkel', een leuk oud winkeltje in één van de mooiste straten van Stellenbosch.

Je slaapt 3 nachten op een idyllisch wijndomein met magnifiek zicht over de wijnlanden, heerlijk zwembad, prachtige gebouwen en mooie tuin. 

De meeste wine estates zijn oude Cape Dutch huizen, de traditionele bouwstijl die de Hollanders hier eeuwen geleden introduceerden. Stellenbosch, Franschhoek en Paarl gelden als de mooiste en meest bezochte dorpen van de wijnlanden.

In de namiddag is er alle tijd om te relaxen aan het zwembad of te kuieren en wijn te proeven op het prachtige domein. 's Avonds proef je 'Braai' op het wijndomein. Een braai is een typisch Zuid-Afrikaanse barbeque met gerechten als boerewors, sosatie en mielies.