Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Overnachting in een sfeervolle ryokan en een tempel waar de tempelvaders je verwennen

Home » Bezienswaardigheden » Japan » Overnachting in een sfeervolle ryokan en een tempel waar de tempelvaders je verwennen
Japan

 

Overnachting in een tempelcomplex in Kōyasan

Kōyasan staat werkelijk vol, vol met tempels, de ene naast de andere. Samen vormen ze een zeer bijzonder dorp, maar met een ongezien nationale uitstraling, omwille van een uitgestrekte begraafplaats. 

Je bezoekt alle belangrijke sites en verblijft in ‘shukubō’, een accommodatie oorspronkelijk gebouwd voor monniken, niet in de eerste plaats voor hotelgasten. Jouw accommodatie is namelijk een echte tempel met echte monniken. Meestal is er geen privésanitair in de kamer, soms enkel een toilet en/of lavabo. Er is wel een badinstelling Japanse stijl (mannen en vrouwen afzonderlijk) waar je net zo heerlijk kunt baden/douchen bij de zeer ruime voorzieningen. Bovendien krijg je een onvoorstelbare sfeer bovenop. Een onvergetelijke avondwandeling is ook verzekerd. De tempelvaders zullen je verwennen met een hoogstaand veganistisch diner en ontbijt. 

 

Overnachting in 'onsen'-ryokan in de bergen

Je reist naar de groene omgeving in de wilde bergen rond Kanazawa. Daar verblijf je in een 'onsen', een kuuroord met vulkaanbaden waar Japan zo beroemd voor is. De accommodatie is een typisch Japans hotel: een ryokan. Heilzaam, ontspannend en oh zo typisch!