Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Goed verzekerd

Home » Goed verzekerd

 

ALLIANZ PARTNERS/ALLIANZ ASSISTANCE BREIDT ZIJN TIJDELIJKE EN JAARPOLISSEN UIT MET EXTRA COVID-19/EPIDEMIE-DEKKINGEN EN DIT ZONDER MEERPRIJS OF PREMIEVERHOGING !!

 

Overzicht Covid-19 dekking in tijdelijke en jaarproducten

Ahv. deze tabel krijg je een duidelijk overzicht van de formules en de EXTRA dekkingen van de verzekeringen die werden opgenomen ZONDER premieverhogingen: annulering omwille van COVID-19, medische kosten omwille van COVID-19, quarantaine, 'Denied boarding',etc. In de tijdelijke producten spreken we van epidemie dekking, in de jaarproducten is het een covid-19 dekking.

 

Klik op "FAQ update Covid-19" en verneem wat Alliance Assistance voor je kan doen. Je krijgt een up-to-date overzicht betreffende annulering, personenbijstand, quarantaine, overheidsbeslissingen, reisadvies, upgrade van oude producten… etc. Bedankt om deze grondig door te nemen.

 

Het is erg belangrijk om goed verzekerd op reis te vertrekken. Vandaag meer dan ooit! Check daarom de verschillende verzekeringsformules van Allianz Assistance die door Ying Ying Travel als erkend tussenpersoon aangeboden worden. Heb je vragen, aarzel dan niet om ons hierover te contacteren. Het belang om de juiste keuze te maken is groot. Zorg daarom dat je vooraf goed geïnformeerd bent. Ying Ying Travel is er voor jou, contacteer ons!

 

Een jaarlijkse of tijdelijke formule? kies het contract dat het best aan uw behoeften beantwoordt.

Ga je verschillende keren per jaar op vakantie? Reis je naar verre en vaak duurdere bestemmingen? Reis je eveneens voor het werk? Of ga je gewoon graag zonder zorgen door het leven? Kies dan voor één van onze jaarformules. De Extra Covid-19 dekkingen van de jaarformules Royal Service, Gold Service en Travel Service maken deze jaarproducten des te interessanter.

Ben je op zoek naar een volledige bescherming tijdens de hele duur van uw reis? Met een tijdelijke formule ben je uitstekend beschermd. Ook met de Cancellation Only ben je gedekt in geval van elke epidemie.

 

Klik hier en open het overzichtsdocument met de jaarlijkse formules - Geldig vanaf 1 november 2023

Klik hier en open het overzichtsdocument met de tijdelijke formules - Geldig vanaf 1 november 2023

 

De productfiches van de belangrijkste jaarlijkse en tijdelijke formules kan je hier raadplegen.

 

Productfiche jaarformules :

Classic Service

Travel Service

Gold Service

Royal Service

 

Productfiche tijdelijke formule :

Cancellation Only

Travel Selection

 

Tip: Combineer Travel Selection met een Cancellation Only!

Voor meer inlichtingen neem je best even contact op met het reiskantoor van Ying Ying Travel.

Email : info@yingyingtravel.eu