Welkom bij Ying Ying Travel! 

Zin in een reis naar China of naar één van de andere Oost-Aziatische landen uit ons aanbod? Wil je meer zien dan louter de toeristische en klassieke plekjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Van een ritje in Shanghai met de magneetzweeftrein, een bezoek aan de Chinese kruidendokter tot het paradijselijke Xishuangbanna in Yunnan en een overheerlijke lunch bij lokale boeren… Het komt bij Ying Ying Travel allemaal aan bod.

Check vlug ons uitgebreid aanbod en aarzel niet ons te contacteren.

Onze grote troeven

Persoonlijke betrokkenheid van A tot Z
Slechts één contactpersoon van het begin tot aan het einde van de reis. Hierdoor kan er steeds snel en correct gehandeld worden.

Prijs-kwaliteit sterke producten
Eén persoon verzorgt het gehele plaatje, gaande van organisatie, verkoop tot uitvoering. Deze efficiënte, rechtstreekse organisatie, zonder enige tussenschakels, levert correcte prijzen op.

Sterke lokale relaties
Zaakvoerder Mario Steurs heeft doorheen de jaren sterke relaties opgebouwd met partners in China en andere Oost-Aziatische landen. Hierdoor kan hij ten alle tijden rekenen op de nodige steun en bijstand, bijvoorbeeld bij eventuele vluchtwijzigingen of praktische obstakels.

Lees meer over onze sterke pijlers

Geniet alvast van je reis door onze nieuwe brochure

Vraag onze gratis brochure vol heerlijke reizen en kleurrijke foto's aan en droom lekker weg bij het kiezen van je volgende reis! 

Brochure aanvragen