Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reizen op maat naar Australië - Nieuw-Zeeland

Home » Reizen op maat » Australië - Nieuw-Zeeland

Je wil met een eigen groep of je familie naar Australië of Nieuw-Zeeland? Het goede nieuws is: alles kan!

 

Maak een keuze uit één van deze formules:

 

Formule 1: Met je eigen gezelschap inschrijven op een reeds door Ying Ying Travel ingeplande begeleide groepsreis. Dan wordt dat je eigen reis op maat.

Dat kan op voorwaarde dat er voor die reis nog geen andere aanmeldingen zijn. Tijdig erbij zijn dus! De bij begeleide groepsreis vermelde prijs is op basis van 14 deelnemers. Als dit je reis op maat wordt, hangt de prijs per deelnemer dus uiteraard samen met het werkelijk aantal deelnemers in jouw groep. Vanaf 10 deelnemers zit je al behoorlijk goed. Dit is het vereiste minimum aantal deelnemers voor deze formuleKleine aanpassingen die geheel tegemoetkomen aan de wensen van je groep, zijn mogelijk.

Bij deze formule begeleidt een tweetalige gids van Ying Ying Travel (Nederlands/Engels) en/of een lokale Engelssprekende gids/bestuurder volgens je keuze.

 

Formule 2: Een programma voor je eigen groep met zelfgekozen reisperiode

Wil je voor je eigen groep een afzonderlijk programma laten ontwerpen met bv. een andere lengte of inhoud dan één van onze begeleide groepsreizen? We werken graag volgens je specifieke wensen en leggen dan een ontwerp voor. Onze terreinkennis is uiterst compleet en we kunnen ook een reis voor je samenstellen binnen specifieke interessegebieden. Het minimum aantal deelnemers om aan een haalbare prijs te komen, is 10.

Bij deze formule begeleidt een tweetalige gids van Ying Ying Travel (Nederlands/Engels) en/of een lokale Engelssprekende gids/bestuurder volgens je keuze.

 

Formule 3: Een uitbreiding voor of na een begeleide groepsreis, met gids

Voor of na een begeleide groepsreis kan een uitbreiding georganiseerd worden. Er is geen minimumaantal. Ben je bv. slechts met 2. Geen probleem. 

Voorbeelden van deze uitbreidingen in Australië zijn:

  • The Red Centre via woestijntracks zoals de Oodnadatta en Flinders Ranges Nationaal Park en andere parken, naar Adelaide
  • The Red Centre naar Darwin, via Kakadu Nationaal Park en andere parken
  • Perth-Broome-Darwin met Karajini Nationaal Park en andere parken

Om elk van deze uitbreidingen zeer grondig te kunnen uitvoeren, reken je 14 dagen. Het kan ook sneller maar dan met minder bezoeken en een geografisch rechter parcours. De uitbreiding kan bij beschikbaarheid met onze eigen Ying Ying Travel-tweetalige gids (Nederlands/Engels) of met een Engelstalige lokale gids Mark Raine of een collega van hem.

Voorbeelden van deze uitbreidingen in Nieuw-Zeeland zijn:

  • De Coromandel
  • Stewart Island

Deze uitbreidingen kunnen met gids/bestuurder.

 

Formule 4: Geheel op jezelf zonder gids of met een internationale groep

Als je geheel op jezelf wenst te reizen in Australië of Nieuw-Zeeland, dan is dat met een huurauto en zonder gids. Alle routes zijn mogelijk. Je verblijf is geboekt volgens jouw wensen, je huurauto staat klaar en alle gewenste activiteiten zijn geboekt. Je rijdt hier onbegeleid in een huurauto. Deze formule veronderstelt wel, zeker voor Australië, dat je behoorlijk met een voor het terrein geschikte auto en met pech kunt omgaan.

Een internationaal gezelschap biedt het voordeel dat je voor een groepsreis soms erg veel vertrekdata hebt. Er is keuze uit alle mogelijke routes.

Wat moet je verder nog weten?

  1. In de drie eerste formules voor Australië en Nieuw-Zeeland is het maximum aantal deelnemers niet zo belangrijk. Ook grote groepen kunnen.
  2. In verband met de jaarplanning bij Ying Ying Travel, is het belangrijk flink vooruit te plannen.

 

Meer info? Vul onderstaand formulier in!