Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Meer weten?

Home » Meer weten?

Vaak gestelde vragen

Bij Ying Ying Travel sparen we geen moeite om je goed te informeren. Dan is het reizen zelf des te aangenamer. Sommige vragen komen vaak terug. Die vind je hier netjes opgelijst per bestemming. Daar schiet je echt een eind mee op. Een aanrader om grondig door te nemen! Lees ze in de rubriek “Vaak gestelde vragen”.

 

Accommodaties in de kijker

Voor elke bestemming wil je misschien een kleine staalkaart van enkele accommodaties die onze begeleiders op één of andere manier bijzonder en heerlijk vinden. Lees meer hierover in de rubriek “Accommodaties in de kijker”.

 

Reisvisum aanvragen

Bij een aantal van de bestemmingen moet voorafgaand een visum aangevraagd worden. Ying Ying Travel werkt daarom voor sommige bestemmingen samen met CIBT Visas in België en in Nederland. Land per land leggen we uit aan welke reisformaliteiten je dient te voldoen. Voor China en Mongolië bezorgt Ying Ying Travel jou standaard en zonder administratiekosten een aantal documenten (programma- en hoteloverzicht; invitatie) die in de desbetreffende landen zelf opgemaakt en afgestempeld worden. Deze documenten voeg je dan bij je dossier. Lees er meer over in de rubriek “Reisvisum aanvragen”.

 

Ying Ying Vakantiecheque

Misschien ben je nog op zoek naar een origineel geschenk voor je partner, je kinderen, je ouders of beste vriend(in)? Denk dan eens aan onze Ying Ying Vakantiecheques. Deze cheques worden voor éénder welk bedrag uitgeschreven, zijn onbeperkt in de tijd en kunnen zowel voor begeleide groepsreizen als voor individuele rondreizen op maat gebruikt worden. Informeer er naar!