Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ying Ying Travel Weekend

Home » Ying Ying Travel Weekend

Uniek vakantiesalon in de Kempen

Ontdek al het moois van China, Japan, Mongolië, Australië, Nieuw-Zeeland, Jamaica, Botswana, Namibië, Zambia, Zuid-Afrika, Madagaskar, Oeganda en Thailand. Geniet van reisvoordrachten, optredens, workshops, een reisbeurs met tal van exposanten en heerlijke wereldse gerechten in een sfeervolle omkadering. 

Binnenkort verschijnt hier het volledige programma van Ying Ying Travel Weekend Editie 2.

Er zal GRATIS pendelvervoer zijn voor al onze bezoekers. Plan je een weekendje Geel, informeer dan bij Ying Ying Travel naar de Geelse hotels waar wij goede afspraken mee hebben.

Locatie: Voetbalstadion De Leunen, Rauwelkoven 43 B, 2440 Geel

Reisvoordrachten

Een weekend lang zijn er doorlopend voordrachten over reizen naar onze verre bestemmingen. Laat je onderdompelen in de cultuur van deze landen en stel al je vragen rechtstreeks aan de reisspecialisten van Ying Ying Travel.

Optredens

Geniet van tal van fantastische muzikale optredens. SweeT met Sherry Xie en Tobias Le Compte hebben alvast bevestigd voor de 2de editie van Ying Ying Travel Weekend!! Een update van bevestigde artiesten volgt binnenkort.

Workshops

China Arts College heeft ondertussen bevestigd voor de 2de editie!! Een update van de workshops volgt binnenkort!

Wereldse gerechten

Proef tijdens het Ying Ying Travel Weekend van overheerlijke Aziatische en Afrikaanse gerechten, afkomstig uit onze verschillende bestemmingen.

Reisbeurs

Exposantenlijst - Klik op het logo om de website van onze exposanten te bezoeken.