Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reizen op maat naar China

Home » Reizen op maat » China

In China is Ying Ying Travel letterlijk overal aanwezig. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Tientallen lokale en landelijke Chinese gidsen staan, verspreid over gans China, elke dag weer klaar om onze individuele reizigers te ontvangen en te begeleiden. Of je nu individueel of in groepsverband een rondreis China op maat maakt, bij Ying Ying Travel doe je dit altijd onder begeleiding van onze Chinese Engelssprekende gidsen. Dit is eigen aan rondreizen op maat in China. Het voorkomt heel wat ongemakken en dit niet in het minst omwille van het taalprobleem. Dankzij ons jong en super gemotiveerd team beleef je een fantastische en vooral zorgeloze rondreis China. Op deze pagina worden de vele opties die Ying Ying Travel te bieden heeft, toegelicht. Flexibeler kunnen we het echt niet maken! 

 

Maak een keuze uit één van deze formules:

 

Formule 1: Volledig individuele rondreis China op maat

In dit geval voer je geen enkel onderdeel van je rondreis uit in groepsverband. Opdat Ying Ying Travel van bij aanvang gericht voor jou een individuele rondreis op maat zou kunnen uitwerken, is het belangrijk dat je eerst de vele mogelijkheden binnen China nagaat. Het is onmogelijk om alles wat China te bieden heeft in één rondreis te stoppen. Je moet altijd keuzes maken. Deze website biedt alvast heel wat informatie. Neem onze groepsreizen China en de vele blogs een keer door. Noteer welke plekken en bezienswaardigheden je absoluut in je programma opgenomen wil zien. Ying Ying Travel heeft de ervaring en expertise om de door jou gekozen bouwstenen tot één mooi geheel te kneden en op de juiste manier aan elkaar te verbinden. Ying Ying Travel zorgt ervoor dat reistechnisch het plaatje klopt, dat de rondreis volledig op jouw wensen afgestemd is en past binnen jouw budget.

Enkele tips in voorbereiding:

  1. Als start- en eindlocatie van je rondreis bieden deze steden de meeste en de beste opties: Beijing, Shanghai, Chengdu en Guangzhou.
  2. Wens je op de meest budgetvriendelijke manier te reizen? Informeer dan naar ons concept "GoGoBeijing". Je maakt gebruik van Chinese ketenhotels en alle verplaatsingen in steden als Beijing, Shanghai, Xian en Chengdu gebeuren met het openbaar vervoer (metro, Didi, trein, bus). Op deze manier bespaar je een aardig bedrag in de belangrijkste steden en creëer je een extra budget voor overige bouwstenen op je bucket list. Dit concept is uniek.
  3. Geef ons duidelijk te kennen welk niveau van accommodatie je wenst. Ying Ying Travel gaat altijd voor verzorgde accommodaties. Dit kan gaan van een budgetvriendelijk Chinees ketenhotel tot de absolute topklasse.

 

Formule 2: Individuele uitbreiding voor of na een Ying Ying Travel-groepsreis

Waarom zou je geen combinatie maken van een begeleide groepsrondreis China met daarbij een individuele uitbreiding voor of na het groepsgebeuren? Dit concept biedt een aantal voordelen. Financieel is dit zeker interessant want voor een aanzienlijk deel van je rondreis geniet je mee van een groepstarief en er is Nederlandstalige begeleiding. Tijdens de individuele pre- of posttour op maat word je uiteraard door één van onze lokale gidsen begeleid. Laat ons weten welke uitbreiding je wenst toe te voegen aan de gekozen begeleide rondreis. Daaropvolgend krijg je een vrijblijvend voorstel op maat.

Ben je benieuwd naar de 8 meest populaire uitbreidingen? We sommen ze hier voor je op.

3 dagen
Ben je fan van Jackie Chan en Jet Lee? Ben je gefascineerd door de wereld van Kung Fu? Dan mag je dit niet missen! Je bezoekt de Shaolin Tempel met het magische Pagode Bos. Na een demonstratie krijg je in één van de scholen privéles van een ware Kung Fu Meester. Sommige scholen tellen 30.000 studenten!
4 dagen
Vanuit Beijing lenen Datong en Pingyao zich perfect als toevoeging aan je rondreis. Bij Datong bezoek je de Yungang Grotten en het wereldberoemde Hangende Klooster. In Pingyao werd de bekende film "Raise the Red Lantern" opgenomen. Dat zegt genoeg!
4 dagen
Velen bestempelen Gele Berg als de mooiste bergketen van China. Je overnacht op de top. Hong Cun, aan de ZW-helling van Gele Berg, lijkt een dorp uit een Chinees schilderij. Hier werden gevechtsscènes uit de film "Crouching Tiger, Hidden Dragon" opgenomen.
4 dagen
Zhangjiajie is wereldberoemd omdat de 'drijvende bergen' de inspiratie vormden voor de film "Avatar". Eenmaal over de huiveringwekkende glazen brug wandel je doorheen de Grand Canyon met zijn idyllische watervallen en prachtig blauw water. Welkom in "The Lost Paradise"!
6 dagen
Absolute topper in de provincie Gansu zijn de Danxia Regenboogbergen. De kleuren van dit gebergte lijken onecht, maar het is heus geen photoshop. Fotografen, zet je schrap! Je reist door tot de Jiayuguan Pass of het westelijk eindpunt van de Chinese Muur. Je daalt af in een tombe uit oude tijden.
6 dagen
Xiaoqikong met zijn enig mooie landschappen en idyllisch blauw water is enig in de wereld. Je bezoekt allerlei kleine dorpjes om de leefwereld van de Miao en de Dong minderheden beter te leren kennen. Biasha is daarbij een bijzonder Miao dorpje. Hier leven de laatste schutters van China. 
6 dagen
Yuangyang is beroemd om zijn spectaculaire rijstterrassen die eeuwen geleden door de Hani bevolking aangelegd werden. Jianshui is minder sterk ontwikkeld en een echt pareltje. Je ziet er nog oude revolutionaire slogans. In Tuanshan zie je eeuwenoud houtsnijwerk. Uniek!
6 dagen
Tibet oefent al honderden jaren een magische aantrekkingskracht uit op reizigers van over de hele wereld. Eens je het land van weidse vergezichten, azuurblauwe meren en mystieke kloosters betreedt, kom je in één van de meest geïsoleerde plaatsen ter wereld. Ying Ying Travel regelt alle nodige permits.

Meer info? Vul onderstaand formulier in!