Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Accommodaties in de kijker

Home » Meer weten? » Accommodaties in de kijker

Toegevoegde waarde aan je reis

 

Accommodaties tijdens een reis zijn belangrijk om allerlei en soms erg verschillende redenen. Ze moeten op de eerste plaats een fijne nachtrust geven maar ze kunnen ook op heel andere manieren een grote toegevoegde waarde leveren aan je reis. Ying Ying Travel besteedt hier erg veel aandacht aan. Elke reis heeft zeker enkele accommodaties die je op de meest unieke manier met het bezochte land in verbinding brengen. Het kan een GER zijn in Mongolië. Het kan een lodge zijn waar de wilde dieren in de zonsondergang van de Afrikaanse vlakten verdwijnen. Of wil je liever een waar filmdecor zoals de traditionele ryokan-verblijven of tempels in Japan, een koloniaal hotel in Jamaica of een gezellig courtyard boutique hotelletje in China. Het zit allemaal in de programma’s van Ying Ying Travel!​

 

In deze rubriek vind je de voorstelling van een aantal accommodaties die Ying Ying Travel in verschillende van de aangeboden programma’s gebruikt. Ofwel kom jij ook net in die accommodatie terecht, ofwel zijn er in je reisprogramma’s alternatieven die zeer gelijkaardig zijn. Zo krijg je hier meteen een idee over onze voorbeelden van “karakterplekken” in de verschillende landen.

 

Waar mogelijk draagt Ying Ying Travel ook positief bij aan de plaatselijke economie. Ying Ying Travel houdt erg van kleine en lokaal beheerde accommodaties, onze manier om duurzaam toerisme te steunen.