Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Begeleide groepsreizen

Home » Begeleide groepsreizen

Steeds samen rondlopen? Geen vrijheid? Enkel wat gepland is zonder verrassingen? Dat geldt absoluut niet voor het reisconcept van Ying Ying Travel!

Vrijheid en flexibiliteit

Bij Ying Ying Travel reis je eigenlijk tijdens een groepsreis veel meer op de manier waarop men individueel zou reizen, met de daaraan verbonden voordelen maar niet de nadelen. Uiteraard is er een planning maar afhankelijk van de bestemming en omstandigheden is daarin vrijheid en flexibiliteit mogelijk. Een aantal factoren zijn daarin bepalend, zoals de tijd die een traject neemt en het bereiken van de eindbestemming voor het bv. donker wordt. Dat is belangrijk in Mongolië, Australië en Nieuw-Zeeland, Afrika en afgelegen gebieden in China. De weersomstandigheden doen een groepsverantwoordelijke wel eens besluiten de volgorde van activiteiten en bezoeken te verwisselen.

Met specialisten op stap

Maar ons hele grote voordeel is dat je voor elke bestemming met specialisten op stap bent die hun land of landen in hart en nieren kennen. Je komt per verrassing op dat huwelijksfeest terecht! Of die familie biedt je plots meloen aan en nodigt je uit op de boerderij! Je Ying Ying Travel-specialisten kunnen steeds inschatten wat mogelijk is. Ze staan er in je vrije momenten ook met tips, voorstellen en de meest gedetailleerde richtlijnen en hulp. Jij moet je enkel nog vermaken!

Kleine groepen

Om dat allemaal mogelijk te maken, houden we van kleine groepen. Overigens, behalve in Mongolië spreekt elke specialist gewoon Nederlands. Maar je specialist in China spreekt ook Chinees, in Japan ook Japans. Men spreekt echt geen Engels in Zhangjiajie of Okuhidaonsengo! Je zal maar eens je fototoestel kwijt zijn of op zoek zijn naar een specifiek kadootje!

Wij denken dat er flink wat redenen zijn om fier te zijn op de expertise van ons team. Jij als reiziger verwerft hierdoor een grote voorsprong in je ervaring van je reisbestemming. Je hoeft niet te staan zoeken en verliest geen tijd aan slechte beslissingen! Wat biedt een begeleide groepsreis nog? Zoveel wetenswaardigheden en feiten die je anders niet zou te weten komen, zoveel dat je nooit zou beleven zonder je Ying Ying Travel-specialist.

Coronamaatregelen

De meeste landen eisen nu als inreisvoorwaarde een volledige vaccinatie om het land binnen te mogen zonder quarantaine bij aankomst. Meer info over het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken, maatregelen ter plaatse en de nodige documenten om het land te mogen betreden: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/ Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen. Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger om deze reisadviezen en maatregelen strikt op te volgen en te toetsen aan de persoonlijke situatie. Indien de reiziger dit om eender welke reden niet doet en hierdoor geen visum of toegang tot het land van bestemming krijgt, dan wordt dit niet als een geldige reden tot annulering van de reis beschouwd en/of geeft dit geen recht op gehele of gedeeltelijke terugvordering van de reissom. Hou er rekening mee dat de omstandigheden en bijgevolg ook de coronamaatregelen plots kunnen wijzigen. 

 

Kies een continent om alle bestemmingen te bekijken