Vragen over een reis?  +32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Begeleide groepsreizen naar Zuidelijk Afrika

Home » Begeleide groepsreizen » Zuidelijk Afrika

Laat je overdonderen door de afwisseling van imposante bergen, schilderachtige valleien, woestijnlandschappen, witte stranden, ruige kliffen en woeste oceanen van Zuid-Afrika. Voel de Afrikaanse spirit en dans mee op een concert in Kirstenbosch. Geniet van een heerlijk glaasje wijn bij een traditionele Afrikaanse braai en relax aan het zwembad van het prachtige wijndomein. Kom tot rust in de fabelachtige natuur van Namibië, een veelkleurige woestijn met bizarre rotsformaties onder een prachtig wolkendek. Maak kennis met de kleurrijke etnische groepen en oeroude rotstekeningen en geniet van een romantische zonsondergang in een luxueuze safari lodge onder de Afrikaanse sterrenhemel. Ga op zoek naar de 'Big five' in de Okavango Delta van Botswana, één van de meest indrukwekkende natuurgebieden van Afrika. Voel de kracht van de imposante Victoria watervallen in Zambia, één van de grootste watervallen ter wereld. Zuidelijk Afrika is een ongelooflijke vakantiebestemming, die iedere toerist wel iets te bieden heeft!

 

Smeltkroes van culturen

Zuid-Afrika, de regenboognatie, is een smeltkroes van verschillende culturen en religies en telt maar liefst 11 officiële talen. Vele naamplaatsen en de typische Kaaps-Hollandse bouwstijl herinneren ons duidelijk aan het Nederlandse koloniale verleden. Meer dan 300 jaar geleden brachten de Franse Hugenoten de wijnbouw naar Zuid-Afrika. Vandaag vind je er prachtige exclusieve wijn estates.

 

Nelson Mandela

Treed in de voetsporen van Nelson Mandela en bezoek Kaapstad, een bruisende stad met een rijke geschiedenis waar je de gevolgen van de apartheid nog kunt ervaren.

 

Namibië, Botswana en Zambia

Naast al het moois van Zuid-Afrika ontdek je met Ying Ying Travel de geheimen van Namibië, Botswana en Zambia.

 

Onze reizen naar Zuidelijk Afrika

Fabelachtige natuur en kleurrijke etnische groepen van Namibië

9 juli 2021
17 dagen

Kaapstad, wijnlanden en Garden Route

25 februari 2022
17 dagen

Kaapstad, wijnlanden en Garden Route

1 april 2022
17 dagen

Fabelachtige natuur en kleurrijke etnische groepen van Namibië

7 juli 2022
17 dagen

Ideale vakantie om drie Afrikaanse landen te ontdekken

22 juli 2022
17 dagen

Kaapstad, wijnlanden en Garden Route

17 februari 2023
17 dagen

Kaapstad, wijnlanden en Garden Route

31 maart 2023
17 dagen