Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

China

Wat doe jij?

Bij aanmelding voor de reis bezorg je aan Ying Ying Travel een kopie of scan van de fotopagina van je internationaal paspoort. Dat moet geldig zijn tot 6 maanden na terugkeer van je reis. Ben je nog niet in het bezit van een geldig internationaal paspoort op moment van reservatie, dan bezorg je Ying Ying Travel een kopie/scan van je nationale identiteitskaart. Ten laatste 2 maanden voor afreis dienen wij in het bezit te zijn van de kopie/scan van het internationaal paspoort.

 

Is er visumvereiste voor China?

Ja, er is visumvereiste voor China. Contacteer een visumbureau en informeer naar de procedure. Regelgeving kan altijd wijzigen.

 

Wat doet Ying Ying Travel?

Ying Ying Travel kijkt de geldigheid van je internationaal paspoort na op basis van de door jou toegestuurde kopie.  

Ying Ying Travel zorgt dat in China voor jouw dossier 4 documenten opgemaakt en afgestempeld worden. Ying Ying Travel rekent geen administratiekosten aan voor deze service. Ying Ying Travel bezorgt je per email:

  1. Invitatie vanuit China
  2. Programma van je rondreis China
  3. Hoteloverzicht van je rondreis China
  4. Fiche van het hoofdkantoor in Shanghai
  5. E-Ticket internationale vlucht (indien geboekt door Ying Ying Travel)

Deze documenten moet je overmaken aan je contactpersoon bij het visumbureau. Het visumbureau zal voor je procedure bij hen je originele paspoort opvragen en alle formaliteiten en verplichtingen toelichten.