Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Lunch

 

Relax en heerlijk ontbijt bij Pura Vida Resort. Vandaag bezoek je de regio van Mae Hong Son en ook tijdens deze trip is de lunch inbegrepen.

Een populaire en zeker niet te missen stop tijdens de rit naar Mae Hong Son in het noordwesten van Pai is het uitzichtpunt van Doi Kiew Lom. Op een heldere dag geniet je er van een spectaculair 360 graden uitzicht over de bergen en valleien. Op sommige dagen is het er mistig en bewolkt in de valleien, maar dit geeft juist een meerwaarde aan de schoonheid van dit gebied. Tijdens de rit over de bergachtige weg voelt het alsof je door wolken vliegt. Doi Kiew Lom Viewpoint is dan ook een geweldige plek om mooie foto's te maken.

De fabelachtige Tham Lod Cave is verbazingwekkend groot, mysterieus en moet je met eigen ogen gezien hebben. Het voelt alsof je op een andere planeet bent. De beste manier om deze enorme grot te verkennen is per bamboevlot en dit met letterlijk duizenden vissen om je heen! Je vaart over een ondergrondse rivier de duisternis van de grot in. Onderweg stap je af en gaat het over houten trappetjes de grot in. Het is een magische plek met eeuwenoude doodskisten, muurschilderingen, enorme meervallen, prachtige rotsformaties, ... Kortom, schoonheid verborgen in de duisternis.

Vooraleer je terugkeert naar je Resort stop je bij één van de vele warmwaterbronnen in dit gebied. Tijd voor een ontspannende zwempartij. Je voelt je helemaal herboren. Vergeet vandaag je zwemkledij niet!

Retour naar Pai en verpozing bij Pura Vida. Vrije avond in Pai en overnachting.