Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Speel mee en win het mindful run/walk boek

Home » Reisblog » Speel mee en win het mindful run/walk boek
Mongolië

Tijdens onze splinternieuwe rondreis "Mindful Retreat in Mongolië" reist Marleen Claeys, RunMindful experte, mee en vertelt je elke dag iets meer over mindful lopen, wandelen, reizen, leven, beleven,… en bewust genieten in Mongolië! Je laat de drukte van het Westen echt achter jou. Alles draait om beleving, mindfulness, relaxatie, rust in het hoofd en dat gekaderd in een uitgebreid aanbod van loop- en wandeltochten in het eindeloze Mongoolse landschap van steppe, bergen, wouden, rivieren en meren. 

Marleen Claeys is eveneens auteur van het boek “In 10 stappen starten met mindful running”.

Meer weten? Neem dan zeker deel aan deze wedstrijd en maak kans om het boek (t.w.v. € 22) te winnen. Je hoeft enkel 3 vragen en een extra schiftingsvraag te beantwoorden. De winnaar wordt aan het eind van de webinar "Mindful Retreat in Mongolië" van 23 februari (19u00) bekend gemaakt. Mail je antwoorden naar info@yingyingtravel.eu en schrijf je nu in voor de webinar zodat je helemaal niets mist!

  • Vraag 1 : Op deze unieke retreat in Mongolië laat je de drukte van het Westen volledig achter je. Toch is het een actieve reis. Welke sportieve activiteit wordt gecombineerd met culturele hoogtepunten?

 

  • Vraag 2 : Op het privé Nadaam festival in Harganat beleef je van dichtbij live optredens van de 3 authentieke mongoolse nationale sporten. Eén van deze 4 sporten is geen mongoolse nationale sport? Welk van de 4?

 

  1. Paardrijden
  2. Fly Fishing
  3. Boogschieten
  4. Worstelen

 

  • Vraag 3 : Tijdens de webinar stellen we een uniek reisconcept voor. Is de titel van de reis ‘mindful retreat’ of ‘mindfull retreat'? (ps: wil je het verschil tussen deze twee titels kennen, volg dan zeker de webinar) (ps2: wil je het verschil ook echt ervaren, ga dan mee op reis!) 

 

Schiftingsvraag: Hoeveel loopbegeleiders zullen op 23 februari een gediplomeerd RunMindful-begeleider certificaat op zak hebben in Vlaanderen ?

Dank voor je deelname en veel succes !!

Mario Steurs - Ying Ying Travel

Onze begeleide reizen naar Mongolië

Verlenging Hart van Mongolië van 15 tot 22 dagen

22 jul 2024
7 dagen